Anette Olzon

Započeo Winter's Son, Maj 24, 2007, 22:44:06

prethodna tema - sledeća tema

chess

Citat: Sirius poslato Jul 24, 2009, 00:49:32
Haha e stvarno,ova zena vise nije normalna XD Kad citam ovo,imam osecaj da je ove recenice napisao neko ko ima 11 godina

Vise mi je muka od nje.

AnnA

Maaaaa, budaala! :kafa:

Nordic Wolf

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ljudi! Zar još uvijek pričate o toj pištavoj koki?!  :lol:

Citat: LoveGhost poslato Jul 24, 2009, 00:39:01
a kako to ONA mesa pop i metal?

Njen glas je takav i njen stil pjevanja. Tarjin glas je operski-to je bila opera-metal. Premda za ovo više treba kriviti kretena Tuomasa što je dozvolio da takvu nešto pristupi bendu, kao nije imao izbora. (S)J*b'o ga fenseraj!

Selena

E,majko,ala ga je Aneta nalupala.  :shock: Stvarno bi mogla malo više da se posveti svom glasu nego što se zeza.Ne vređam druge,ali stvarno razmišlja ko plavuša. 
Death is easier than a pen,and duty is heavier than a mountain...You choose.

"Prošla su proleća sa vesnicima sreće
     Čovek se u dušu kocka, smrt zemljom kreće
     Vatra urla, vetrovi kidaju, a zemlja drobi
     Dok iskidan sluga sanja o svojoj kobi."

Love Aragorn :heart:

Crownless Phoenix

tacno je da profe u muzickoj skoli obicno ne gledaju sa odobravanjem kad njihovi ucenici/e pocnu da pevaju u bendovima, jer tako mogu pogresno da razviju glas i da ga zeznu, ali ona parafrazira tako da ispada da profe misle da su svi ostali zanrovi sranje i da "pravi" operski pevaci ne pevaju u pop/rok.metal/... bendovima :roll:
majke mi, mrzim ovu kokosku :|
.               The Shamrock crew
                     Borovnica Crew  :drinkers:

I am singin' for my pleasure
An' that's my only measure
That's my cure for livin'
When I'm feelin' bad

LoveGhost

Citat: Selena poslato Jul 24, 2009, 12:50:13
E,majko,ala ga je Aneta nalupala.  :shock: Stvarno bi mogla malo više da se posveti svom glasu nego što se zeza.Ne vređam druge,ali stvarno razmišlja ko plavuša.

Ona plavusa iz viceva :lol:

Citat: Nordic Wolf poslato Jul 24, 2009, 08:48:40
Premda za ovo više treba kriviti kretena Tuomasa što je dozvolio da takvu nešto pristupi bendu, kao nije imao izbora

Ja nju ni za jednu stvar u NW-u ne krivim vec ostale clanove benda koji su odabrali nju za pevacicu -.-
"Anette and Tarja should have a daughter together.
Then all the arguments would be over!"

Neke od najgorih stvari ucinjene su najboljim namerama

Sirius

Hm,nisu oni odabrali kako ce ona da se oblaci,kako ce da se krevelji,da lupeta gluposti,i slicno...Nisu oni odabrali kako ce da peva uzivo stare pesme,kako ce da zavija,tako da...
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

LoveGhost

Oni su odabrali nju i znali su kako ce da peva stare pesme, u to sam sigurna... Pa valjda su je culi pre nego sto su joj rekli da upada u grupu?

Sirius

Pa mislis da bi oni mogli,da su mogli,da kontrolisu kako ce da peva? Pogledaj je sad,ima licnog menadzera,blog,prica neku svoju filozofiju nezavisno od ostalih..Poslednje sto su zeleli bio je novi konflikt,posle svega sto se izdesavalo sa Tarjom. I ja sam ubedjen da se kaju zbog svog izbora. Mislim,reci da ona nije nista kriva je isto ko da kod placenog ubistva kazes da ubica nije nista kriv,da treba kriviti samo narucioca. Ona ima 40+ godina,nije malo dete pa da je,zalosti,bezazlena
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

+Leona+

A gledam sad... Ako je Tarja bila diva, sta je onda sad ova? Pogledaj kako je puna sebe...

http://slavicadolasevic.daportfolio.com/
Save yourself and let them suffer!

Coa Smor

Šta je vama, ozbiljno?

Mislim, strogo gledano iz aspekta metala operski vokal jeste podjednako "pogrešan" kao i pop-vokal s tim što je metalcima lakše progutati operski jer onda imaju taj osećaj pompeznosti. I mislim da je cela priča o žanrovima zapravo detinjasta i glupa, i u nekoj meri se slažem s onim što je Anette napisala mada imam utisak da ne vidim u tom njenom blogu isto što i vi.

Mislim, dramite, nije ništa toliko strašno rekla. Dobro osim što je malo proklizala da je Timbaland pop i da je njegov album sa Cornellom vredan pominjanja. A ako neko uspe da upakuje Avril u metal bend i da to ne škripi i zvuči kako treba, koga briga da li je to zaista metal i štajaznam? Mada ne verujem da bi uspelo :D
What-ifs, Maybes and Might-have-beens fly, soft petals on a breeze.
What-ifs, Maybes and Might-have-beens. Why-nots, Perhaps and Wait-and-sees.

+Leona+

http://www.youtube.com/watch?v=ouZQ7rgAq-I

http://www.youtube.com/watch?v=BcK2w0YhrBc

http://www.youtube.com/watch?v=_nExce26tXs&feature=related

Nije da su pop, ali vuku na tu stranu... Mislim da pevacice. Sto se nije setila njih? Ne bi onako pricala gluposti.
A treci link je Delain feat. Marco iz NW-a. Sad se pitam sto nisu lepo pozvali ovu devojku da peva... Pristojna je i sasvim ok peva... A nije opera. Samo neki od primera.

Coa Smor

Ne bi me iznenadilo da je upravo na njih mislila. Ova najnovija cica u Sirenii i jeste s nekog španskog idola, zar ne? :P

S druge strane verujem da je Tuomas s Anette upravo na to i gađao. Samo recimo upravo ta Sirenia u zadnje vreme redovno ima singlove koji zvuče kao ono što bi Tuomas rekao bih voleo da napravi (npr My Mind's Eye kao epohalni sudar Nema i Wish I Had An Angel, diskutabilno ispred oba...DPP singlove da ne pominjem, sem Islandera ajd :O)
What-ifs, Maybes and Might-have-beens fly, soft petals on a breeze.
What-ifs, Maybes and Might-have-beens. Why-nots, Perhaps and Wait-and-sees.

+Leona+

Ali nova pevacica Sirenije ume da peva i da se pristojno oblaci, kao i ova iz Delain. Muzika im jeste komercijalna u odredjenoj kolicini, ali opet... Uzivo su kvalitetniji od NW-a. Makar sa te vokalne strane (Marca ne racunam, a ni ono sto je zaboravio text pesme XD)

+Leona+

Uzgred, nova pevacica Sirenije je bolja od ove stare, i to svi kazhu. Niko je ne napada da je ovakva i onakva, a navikli su na staru. Tako da h8 koji se baca na Anet je sasvim opravdan: Ne zna da peva, glupa je, nema ukusa za oblacenje, nema pojma da se ponasa na sceni... A misli da je bog.

chess

Citat: +Leona+ poslato Jul 24, 2009, 23:10:29
Tako da h8 koji se baca na Anet je sasvim opravdan: Ne zna da peva, glupa je, nema ukusa za oblacenje, nema pojma da se ponasa na sceni... A misli da je bog.

To je to :] Slava joj udarila u glavu,tako se to kaze :}

The Pendulum

Znate vi kakav je Tuomas, nista nece smeti da joj kaze (kao sto nista nije smeo da kaze Samiju i Tarji), na kraju ce mu prekipeti i Anette ce dobiti sut-kartu.Onda bi mogli da maznu Floor Jansen, ona ionako sada nista ne radi.

Eto, problem resen.  ;)

chess

Floor ima neki novi bend :} A njenu shvecu bi mogli da angazuju :} Pa da,Tuomas ce joj poslati SMS ili mozda pismo ( :mrgreen: ) posto je poznato da je sisa od choveka i plashi se da kaze ljudima sta misli...

Selena

Citat: +Leona+ poslato Jul 24, 2009, 23:10:29
Uzgred, nova pevacica Sirenije je bolja od ove stare, i to svi kazhu. Niko je ne napada da je ovakva i onakva, a navikli su na staru. Tako da h8 koji se baca na Anet je sasvim opravdan: Ne zna da peva, glupa je, nema ukusa za oblacenje, nema pojma da se ponasa na sceni... A misli da je bog.

Možda ću biti gruba,ali zaista ne shvatam šta ona više traži u NW.Još pola godine i ima da zahteva da joj skidaju zvezde sa neba i počasnu pratnju.A kako uzvraća NW i ostalima:glupim izgovorima i prvoklasnim odvaljivanjem(jao,vidi imam blog,ajde malo da se zezam  :lol: ).Jedino je dobro šta je strana publika voli,a i ume da se snađe sa starim pesmama(a i da ih poptuno promaši).A što se tiče scenskog nastupa-što Marco ne vodi toliko računa o garderobi npr. jednom sam ga videla u sandalama,a ono što ona oblači i što skakuće ko da je moje godište...uffff,I used to love her,but now...  :|

+Leona+

Ja kapiram da su poshizeli jer turneja traje skoro 2 godine... Marka mogu da opravdam jer je covek inace ok, ali ovu kravetinu ne mogu.

Selena

Valljda će se popraviti posle turneje.  :|

Blademaster

Ako my mind's eye vuce na pop onda nikad nisam ni slusao metal...Aj neko da mi objasni zasto je Nemo komercijala....

A Anett vise ne mogu da trpim , stvarno je grozna :(

Make me wonder what's the meaning of life
What's the use to be born and then die
Make me guess who's the one
Behind the mask of Father and Son

In the glades of summer
A light still wanes in you

LoveGhost

Ma tripuju se ljudi, cim se svidi nekom drugom to je odma' komercijala :P

Ako Cynic ikada budu proglasili komercijalom ja skacem sa prvog mosta :histerija: :lol:

Fragile_Dreams

Neko je stavio reci "Cynic" i "komercijala" u istu recenicu? :evil: :axe:
:lol:

Elem, nije to tripovanje (mada  ne kazem da nema ljudi koji tripuju da su trVe i kako slusaju samo uber-underground bendove koji imaju citavih 20 fanova :black: ali to je prica za sebe xD).
Uporedi zvuk sa OB i sa Once. ;) Prosto ne zvuci "isto". Ne znam, ali neke stvari se prosto cuju. Komercijalnije pesme imaju za cilj siroke narodne mase, samim tim ne smeju da budu suvise komplikovane kako bi mogle da "udju u uho" i profesionalnom muzicaru i nekom ko je totalni antitalenat za muziku , "gluv". ;) Samim tim su pojednostavljene u odnosu na manje komercijalne pesme. ( Ne kazem da je uvek ovako, ali da se desava i konkretno se odnosi na NW. :])

A Anett,...Ona se ponasa kao deriste. -.- Onaj blog je...nemam reci. Mislim da su deca u vrticu razumnija i zrelija od nje.-.-
On je odabrao da se ne zadržava bilo gde.
On je odabrao da odlazi,
on je odabrao da se odriče,
i da ne pita za smisao ili razlog,
on je naučio da se ne okreće.

Selena

Možda je stvarno poludela od turneje.Moja mama reče da samo zna da krešti,a kad esteta kaže...  :lol:

Lomelinven

A kakav je to bio kiks? Sta se dogodilo, rasplakala se u sred koncerta i otrchala u wc? xD

Zaista nisam u toku kada je teta Neta u pitanju. :D Ali nije cudo sto puca po svim shavovima, ona nikada nije ni imala dovoljno kvaliteta za tako nesto, samo je bilo pitanje vremena...Zapravo, jos uvek jeste. 

Selena

Jbg,ako nastupaš uživo,trebaš imati u vidu koliko je samo ljudi došlo da te čuje.Desi se(mada ne znam što bi)da se nekako mutavo osećaš i da bi najradije otrčao odatle,ali to je sve jednim delom šoubiznis i trebaš imati u vidu da možeš samo da ukaljaš ugled bežanjem sa scene u sred pesme.I dalje mi nije jasno što su joj popucali šavovi-peva pred ljudima koji je vole... Bolje da se ponovo ofarba.  :lol:

Nordic Wolf

Citat: Blademaster poslato Jul 28, 2009, 22:04:49
A Anett vise ne mogu da trpim , stvarno je grozna :(

Najbolji komentar na temi. Tačno... Kratko i jasno!

Selena

Faustus

Onaj blog... zaista nema puno smisla.
Razumem sta je htela da kaze, OK je to biti sirokih pogleda, ali nacin na koji se izrazila, primeri koje je upotrebila... Zalosno. :|
Njena glava - njen problem kako ce da je (ne) upotrebljava.
Zasto da se mi nerviramo oko toga sta ona pise?
We're just a second in time
The last in the line
Of the prey that walks the Earth
Good and evil combined!

This is my church of choice,
Love's strength standeth in love's sacrifice!

You can't buy peace of mind in a fuckin' store,
You could do with less but you all want more!

NIJE SVAKO KO LUTA IZGUBLJEN

"Destiny is an excuse for those who don't have the strength to fulfil their wishes. Everything is possible. Even the impossible."
Tuomas Holopainen