Anette Olzon

Započeo Winter's Son, Maj 24, 2007, 22:44:06

prethodna tema - sledeća tema

Jefimija

zena pravi gloope smajlije za medalju ;=)

The passion of lovers is for death said she
The passion of lovers is for death

And slips her banshee smile

Borovnica Crew  :drinkers:

Send me the pillow....the one that you dream on

Luka

Jbt u onom delu na polovini The Poet And The Pendulum-a zvuci k'o ona riba iz Abbe. o.O
Лешина се преко клисуре стровалила, нека сад у смрти пронађе свог господа !!! \м/

Ninoslav

Namaste... Bow before me, brothers, show your respect, then create devastation...

==========================
...When there's nothing left to say
Lake of tears will find it's way...
==========================

Ika

Na ovoj druugoj - hahahaha kao Avril Lavigne :histerija: prugaste charape,suknjica,starke,hahaha :lol: samo joj fali roze gitara LOL odvratno...
Na trecoj izigrava kvazi gothicharku ali joj neshto ne ide (gothicharke se ne klibere toliko) :lol:
A na pretposlednjoj se bash vidi da je matora...shto je bar ne obradishe u fotoshop-u LOL :histerija:

Lost Lullaby

Jooj, bwe Iko, shto si toliko na kraj srca? o0
pa devojka nishta nije kriva, jbt, shta cje ona, ona radi ono shto voli kako najbolje ume i izgleda kako izgleda, a oni su je odabrali medju hiljadama drugih ... treba pre na njih da se okomish, ne na nju...a ja i dalje mislim da postoji neki razlog zbog kojeg su nju bash odabrali...ustvari, nadam se...:roll:
Might be waiting for someone,
Might be there for us to see,
Might be in need of talking
Might be staring directly at me.....

DREAMERS NEVER REALLY DIE

Who's the one with the sickest mind....now?

.take hold of your time.
.step into the line.

.from loss into your embrace :heart:.

Sirius

postoji, kao sto vec rekoh, ali nema veze sa muzikom.....
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

Ika

Jbg mnooogo mi je smeshna :lol: :histerija:
Ma "okomljena" sam ja na sve njih generalno :lol:

Angel Of Light

ne svidjaju mi se bas nesto ove slike...bas izgleda matoro...
there can be miracles, when you believe...
-----------------------------------------
bila Tarja...muk... :wub: :wub:

Ika

Citat: Angel Of Light poslato Jul 03, 2007, 12:13:14
ne svidjaju mi se bas nesto ove slike...bas izgleda matoro...

falim te boze pa se neko slaze :)

Elizabeth

meni na onoj trecjoj chak slatko deluje, sa tim kezom, ali one prugaste charape juoj definitivno ne stoje
na poslednjoj mi se ne svidja frizura.....

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Sirius

meni nije logicno da je toliko promenila svoj stil oblacenja "ulaskom" u bend, trebala je ostati bar donekle dosledna sebi.....ne verujem da se pre ovako oblacila.....

POISON IVY

Ljudi,dajte se iskulirati malo!Da li vi mislite da ona sama bira garderobu?Eh,zar nemamo medju forumasima nikog ko zavrsava neki menadzment ili ekonomiju?

Prvo,svi oni imaju stiliste.

Drugo,photo session je nesto sasvim drugo od licnog stila i svakodnevne garderobe.

Trece,meni je ona slatka!I drago mi je ako ljudi vide njene godine na njoj!Koliko se secam svi su ovde kao neki protivnici plasticnih operacija i koje kakvih zahvata koji od ljudi prave americke barbike i zombije.Ne znam onda cemu takvi komentari :roll:

Citat: Ninoslav poslato Jul 03, 2007, 11:05:39
http://img527.imageshack.us/img527/7741/nw3dr6.jpg
http://img252.imageshack.us/img252/1143/nw6wz4.jpg
Ove dve slike su mi fenomenalne!!!!!!!!!!!
For those that love me no explanation is necessary; for those who don't non is possible

Penis bonus pax in domus!!! :lol:

Ako uzmem da jedem govna, nije pitanje da li ces i ti, pitanje je koliko brzo posle mene ces to da uradis.

MyDyingMind

Sirius

stilisti su tu da im predloze, a ne da ih oblace....i ne trebaju se oni na photo sessionu oblaciti ovako samo zbog fanova, onda sve to gubi smisao.....to sam i hteo reci, ona je stvorila ovaj stil zbog fanova i benda, ne zbog sebe, a to je po meni lose.....i mnogo vise mi se svidjao tarjin stil.....

Winter's Son

na tarjin stil smo navikli jer smo je gledali 9 godina....
btw, dobra joj je fora sa noktima (ono lakirano u crno... mislim samo vrhovi noktiju lakirani u crno)

priznajem da je tarja bila drugachija od ovoga shto trenutno gledamo, ali aneta nije za to kriva, niti je kriva shto ima ovakav stil... takav je kakav je, ide uz bend koji se "stvara" i shta cjesh sada? (<govorim uopshteno)
tarja je znala i kako da se nameshta, i gde i kako da gleda, imala je "otkrivanje stila" koje je trajalo dugo vremena.... Jednostavno, bila je u tom poslu odredjeni vremenski period i nauchila je pa je i znala posao... a malo je i lichila i na slovenku (pa ako dobro pogledate, mozda cjete i videti na shta mislim...) pa smo pristrasni :lol: .... No, Aneta je tek stigla... ne sumnjam da cje promo za sledecji album biti bolji i  profesionalniji....

imam utisak da joj bolje stoje svetlije i teget boje, kao i njima slichne... bar shto se tiche gornjeg dela tela... za crne boje je potrebna prava kosa, bar po meni...

sve u svemu, pored zacina "C", ne mozete ochekivati da ona zna sve shto je Tarja znala, potrebno joj je vreme da to ona sama skonta... mi se samo mozemo nervirati zbog toga, a ako smo pametni, 'cje chekamo... na kraju se sve isplati....

na poslednjoj je najlepsha...
Citat: Winter's Son poslato Januar 30, 2009, 18:59:53
Zivi svoj zivot najbolje shto mozesh a drugima isti zagorchavaj, naravno, najbolje shto umesh :saint:
"Ja kad serem, serem sa stilom..."

Lost Lullaby

jao boze koliko serete.
@Sirius: Daj, iz kog dela mozga ti dopiru ideje? Izabrao je jer mu se svidja???? ajde brate nemoj da seresh! to je isto onoliko pametno kao i trachevi tipa "tuomas isterao tarju zbog neuzvracjene ljubavi", "tarja je bila tuomasova ljubavnica", etc.
prvo, covek je profesionalac.
drugo, ona ima decu.

@svi: devojka izgleda sasvim normalno, us kladu sa svojim godinama....a meni je na prvoj slici preslatka.
Might be waiting for someone,
Might be there for us to see,
Might be in need of talking
Might be staring directly at me.....

DREAMERS NEVER REALLY DIE

Who's the one with the sickest mind....now?

.take hold of your time.
.step into the line.

.from loss into your embrace :heart:.

Maza

Citat: POISON IVY poslato Jul 03, 2007, 14:22:29
Ljudi,dajte se iskulirati malo!Da li vi mislite da ona sama bira garderobu?Eh,zar nemamo medju forumasima nikog ko zavrsava neki menadzment ili ekonomiju?

Prvo,svi oni imaju stiliste.

Drugo,photo session je nesto sasvim drugo od licnog stila i svakodnevne garderobe.

Trece,meni je ona slatka!I drago mi je ako ljudi vide njene godine na njoj!Koliko se secam svi su ovde kao neki protivnici plasticnih operacija i koje kakvih zahvata koji od ljudi prave americke barbike i zombije.Ne znam onda cemu takvi komentari :roll:
Ove dve slike su mi fenomenalne!!!!!!!!!!!

O konacno neko normalan nesto normalno da kaze.... :wink:
i Vorador i Lost Lullaby su u pravu....
Ja ne mogu da ocekujem od nje da bude ista Tarja... jeste da u licu pomalo vise lice al devojka je sasvim ok i dobro se drzi... pokusava da stvori prijateljski odnos sa fanovima...
Ja se ni na koga ne zelim okomiti i zelim im uspeha posto pretpostavljam (po svim pesmama koje sam cula) da ce album biti dobar, ako ne i predobar...
Neka je Anete sa srecom :wink:
I da da podrzim, ona jeste jako slatka na zadnjoj slici, ali stvarno joj ne stoji da nosi istovremeno sve ono sa prugastim carapama, suknjicom starkama i jaknicom... :roll:... al opet to je njen stil i ukusi su razlici....
Love is the only truth
Pure as the will of youth
Until it breaks your heart :sad5:

Bound by this passion, I'm begging you please let me go
There is no escaping the feeling, I can't fight anymore :sad11:

With the absence of the heart
we could never smile
we can feel the bitter tears :wub:

Sirius

Citat: Lost Lullaby poslato Jul 03, 2007, 16:46:24
jao boze koliko serete.
@Sirius: Daj, iz kog dela mozga ti dopiru ideje? Izabrao je jer mu se svidja???? ajde brate nemoj da seresh! to je isto onoliko pametno kao i trachevi tipa "tuomas isterao tarju zbog neuzvracjene ljubavi", "tarja je bila tuomasova ljubavnica", etc.
prvo, covek je profesionalac.
drugo, ona ima decu.
:histerija: hajde molim te nadji moj post u kome sam to rekao  :histerija:....dobro me nasmeja....a ako ti verujes da je isterao jer joj je zinulo dupe za parama, onda ne znam ko ovde sere..... :lol: :lol: :lol:

Ika

Kao prvo ima i normalnih ljudi koji normalno misle samo sto misle negativno. :roll:
Kao drugo, ne ocekujem nista od nje. Ne ocekujem da bude Tarja ali imam pravo da kazem da mi se apsolutno ne dopada njen izgled, da je matora i pasivna za NW (samo mogu da je zamislim na nastupima, sama je rekla da joj ne pada na pamet da se "gubi" na sceni). Sto se tice odnosa sa fanovima, kod mene samo dobija minuse blabla truc izjavama i onim retardiranim smajlijima ... po meni, ponasa se kao neka shiparica.Ne sumnjam da ce album biti dobar, da, ALI sto se tice muzike. Glas necu da komentarisem. Ne osporavam da ima ok glas ali niti mi prija niti je to NW vise, vec prosecan bendic koji nema vise onu car koju je ranije imao, bar sto se tice mene. Stil oblacenja necu da komentarisem dalje. Ne interesuje me kako se oblaci in private, komentarisem ono sto vidim i nimalo mi se ne dopada.Sto se tice toga kako su je izabrali, slazem se sa Lost Lullaby. Toliko.

Angel Of Light

nije ona ruzna,daleko od toga,ismpaticna je,ponegde i jako slatka,ali na ovim slikama godine jako dolaze do izrazaja...nisam sigurna,ali da li su to vestacke trepavice na jednoj od slika?

POISON IVY

Ddddddddddddd...ko jos nema vestacke trepavice???
For those that love me no explanation is necessary; for those who don't non is possible

Penis bonus pax in domus!!! :lol:

Ako uzmem da jedem govna, nije pitanje da li ces i ti, pitanje je koliko brzo posle mene ces to da uradis.

Angel Of Light

samo sam pitala da vidim da li mi se ucinilo ili ne :)

Witch4ever

Citat: Lost Lullaby poslato Jul 03, 2007, 16:46:24
@svi: devojka izgleda sasvim normalno, us kladu sa svojim godinama....a meni je na prvoj slici preslatka.

Devojka?! Hmm, da...
...a onda je mrmot zavio cokoladu u foliju...
I'll make them bleed down at my feet...

Lomelinven

pa slatka mi je na onoj slicici sa sheshiricem :) kao da je ispala iz nekog bendica tipa cranberries :histerija:

zapravo, bas mi se svidjaju slike, bas je mawa slatka, i nije uopste strasno to za godine, super izgleda, vala svaka joj cast! starke na cvetice awwwww :wub:

Idiotic Mind

slike su ok
samo da se ne smije na pojedinim
Half eaten by insects

black_widow

TARJA JE IMALA STILISTU (za neobaveshtena)
od trenutka kad je pochela da se oblachi "pronadjeno" (pronadjen stil) imala je stilistu

i da na fotoseshnu se BIRAJU ,slike, poze
garderoba, shminka ,frizura-
daddada to je sve suv marketing
kao i chinjenica da je OFARBALA Kosu benda radi
lichno mislim da je to glupo(preterivanje u toj meri)
a to sam vecj i izjavila negde
ALI to je samo josh jedan od dokaza da se bend DOSTA bavi marketinshkim stvarima

ne zameram joj godine ,izgled ,shiparichke izjave,smajlije
nishta joj ne zameram
zameram samo Tuomasu na izboru ,i to je sve

*HOLY TORTURE TRINITY*

~TORTURE SPANKER~

Idiotic Mind

pa naravno da se bave marketinskim potezima
sve suva komercijala i nista vise
Half eaten by insects

Natalia

ono,nisu lose...
ali ne svidja mi se njena nacin oblacenja...
Silence—I don't want to hear your shit. 
Patience—just wait a little bit. 
Don't cry—your tears mean nothing. 
Help me—I'm looking for something. 
Bleeding—I sink my teeth in. 
Divine—my love of your crimson. 
Nectar—it courses through me. 
Your blood—it's like ecstasy.

Pale, beyond porch and portal,
Crowned with calm leaves, she stands
Who gathers all things mortal
With cold immortal hands

Holding on to you was like holding on to nothing

Angel Of Light

nisu lose slike...Anette mi se ne svidja nikako na poslednjoj slici...