Anette Olzon

Započeo Winter's Son, Maj 24, 2007, 22:44:06

prethodna tema - sledeća tema

Islander

Nemoj tako. Kakva god da je , ona je NASHA.

Kome se ne svidja, nek' poljubi pa ostavi.  :P

fatality

Citat: The Islander poslato Februar 19, 2008, 15:53:56
Nemoj tako. Kakva god da je , ona je NASHA.

Kome se ne svidja, nek' poljubi pa ostavi.  :P

Slazem se.
There is a light above my head,
Into your eyes my face remains.

Fallen_angel

Anette nije toliko losha,naviciemo se,ali o5,u odnosu na tarju je 0

zamislite da tarja peva Amaranth...:D

Blademaster

Ako mogu da vidim Anett kako peva Wishmaster onda mogu i tarju da zamislim na Amaranth

Make me wonder what's the meaning of life
What's the use to be born and then die
Make me guess who's the one
Behind the mask of Father and Son

In the glades of summer
A light still wanes in you

Elizabeth

uh, ne mogu da zamislim da Tarja peva Amarant :/

ali zato jako dobro mogu da je zamislim da peva Poet...

OT - mislim da Aneti savrseno stoji Amarant...
kao i jos neke pesmice...
ma, navicicemo se mi na nju, nemamo drugog izbora ;)

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Angel Of Light

ma njoj generalno leze nove pesme...
there can be miracles, when you believe...
-----------------------------------------
bila Tarja...muk... :wub: :wub:

Elizabeth

SEM Poeta :/

cim sam zamislila kako bi to zvucalo u Tarjinom izvodjenju, nekako mi oslabila pesma u usima... al sta sad ... :/

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

fatality

Citat: Elizabeth poslato Februar 24, 2008, 13:55:48

Kazes to kao da je ona nuzno zlo... Doduse, u ocima nekih ona nazalost to i jeste...

Angel Of Light

Marta:slazem se da bi poet mnogo bolje zvucao sa Tarjom,ali sta je tu je ;) ne trebamo uporedjivati toliko,to nas nigd nece dovesti...Anette je sad tu,pa ko voli nek izvoli ;)

Fallen_angel

Citat: Elizabeth poslato Februar 24, 2008, 13:55:48
uh, ne mogu da zamislim da Tarja peva Amarant :/

ali zato jako dobro mogu da je zamislim da peva Poet...

OT - mislim da Aneti savrseno stoji Amarant...
kao i jos neke pesmice...
yeah....kladim se da bi tarja mnogo bolje odpevala Poet-a
Citat: fatality poslato Februar 24, 2008, 17:20:30
Kazes to kao da je ona nuzno zlo... Doduse, u ocima nekih ona nazalost to i jeste...
ma NW wise nece zwuchati isto...jednostawno nece...:(

Carcharoth

I da Tarja otpeva Poeta,onda bi nju poredili sa Anetom,jer je to neminovno(kao sto je svima nama mozak zatrovan sa EOAE,gde je ista tarja  falsirala samo tako,(al opet taj cert je dobar jer je poslednji sa njom),umesto sa FWTE),Aneta je pre nje to otpevala pa je samim tim originalni izvodjac..uopste uzev mnogo de vremena gubi ovde na forumu oko Anete i tarje...Koju temu da otvorim a da ne naidjem na "da Tarja bi otpevala bolje",ili "ova sto skrnavi stare pesme" ili "ovoj  drugoj bi pasovale pop pesmice" bla bla truc truc..mislim, neka se niko ne uvredi,znam da je ovo mesto gde svako moze da iznese misljenje,ali polako ovak forum klizi ka drugom imenu(Aneta vs Tarja,ili Aneta or Tarja)...shvatite da je Tarja BIVSA pevacica benda,koja gradi solo karijeru,I da se NIKAD nece vratitri u bend,a da je Aneta SADASNJA pevachica benda...svako poredjenje je neminovno ali bespredmetna,ciklicno se ponavljajuci posle nekoliko postova...
Moondance!?...no,no...Woolfdance!

Lomelinven

pa kako koji novi clan ostavi svoj komentar, naravno da ce konverzacija otici u tom pravcu ;)

stari clanovi su vec odavno rekli svoje misljenje, ali posto dolaze novi ljudi, neizbezno je da se tu nadju stvari koje se ponavljaju, to je sasvim prirodno ;)

Elizabeth

ja se u sustini slazem sa fatality...
i sa Micom isto...

mislim da je potrebno jos dosta vremena da nam se slika Anete kao nove pevacice slegne u mozgu i da to svarimo...

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

fatality

Treca slika je bas fina. Tatoo je kao neki stilizovani violinski kljuc...

Elizabeth

na prvoj je pljunuta Amy Lee :shock: ta slika mi se ne svidja :/
druga i treca su ok :) slatka je :) samo mi se ne svidjaju te kerefeke oko zglobova... lici na goticarku :roll:

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Lomelinven

po cemu ti lici na goticarku, leba ti?? :lol:

gotkice su nesto saaaasviiim drugo :P

Blademaster

mLogo mi smesna za goticharkuukuuu

Make me wonder what's the meaning of life
What's the use to be born and then die
Make me guess who's the one
Behind the mask of Father and Son

In the glades of summer
A light still wanes in you

Carcharoth

'el moze jedno pitanjce?Citam ovo,mislim postove na sajtu,i interesuje me jedno..sta je to sto zamerate Aneti?Mislim ono-konkretno,sta je to zbog cega vam je antipaticna,te je ne volete?U cemu je problem sa njom?(samo nemojte ono oko pesama i stajlinga i o njenom glasu..i bez poredjenja sa Tarjom)

fatality

Ja joj ne zameram bas nista. Svidja mi se to sto je svoja i ima svoj fazon. A to oko glasa, da se razumemo, brat bratu, kad neko pocinje ovako da nastupa po velikim koncertima i peva ovako zahtevne pesme ne moze odma' na pocetku da zvuci bas najsavrsenije. To se praksom, iskustvom i vremenom iskristalise. Tako da joj ni za glas skoro nemam ni jednu zamerku.

Luka

Umm. Pa pazi. Ljudi, koji su slushali NW su navikli na neku vrstu elegancije i nekog viskog stila...opera ovOno. A onda se pojavljuje ovo matoro bice, koje se oblachi k'o Avril Lavigne[jbg, meni je neprimereno da se zhena od skoro 40 godina oblachi u onakve charape sa starkama u svim duginim bojama i nekim dopichnjacima. mozhe majka da mi bude xDD] i ne peva operski. To je potpuni zaokret. Jebem li ga. Meni je pre NW bio sinonim za neshto prefinjeno i posebno, a sada...neki prosechni goth bendic.:S Mozhda i ne bih imao tako loshe mishljenje o ovoj personi, da nije doshla na mesto omiljene pevachica omiljenog benda. Ali hej, to je moje mishljenje.^^
Лешина се преко клисуре стровалила, нека сад у смрти пронађе свог господа !!! \м/

Carcharoth

Vidim da ne moze bez onoga sto sam naveo u zagradi : )
no dobro,svako ima pravo na svoje misljenje...i to treba poshtovat
Horus,bravo za iskrenost!Konacno neko da kaze da je to zbog toga sto je dosla na mestoTarje!koliko mogu da razumem,ne svidja ti se sto su NW zaokrenuli sa zanrom(dobro, ali sta je Aneta ima sa tim?),a ovoj staramajci(dobro ,ipak 36 nije  jednako 40...mada ce uskoro pocet da se zateze,ako vec nije)sto joj outlook nije u skladu sa ozbiljnoscu godina(e to ti je ta evropa,mtv i viva i tinejdzerski casopisi,to ogromno trziste koje donosi ogromnu lovu...nesto se sad setih...ja kad sam kretao u srednju skolu negde sredinom prosle decenije,ma nije bilo ni jednog bravo i tako toga,samo Huper,Cao i tako nesto o metalu.ko je nosio majice sa likom Mejdena,u uuu to je bilo ono,vau,onda su jos uvek postojale kasete..a danas-no comment(mada,ima nade).I pored toga mislim da smo mi vise hardcore nego decurlija sa zapada).mada si odgovorio vec ,evo opet,konkretno Aneta i Dpp,sta je to sto se zamera?

Lomelinven

moram da se slozim sa lukom - iako se svojski trudim da je prihvatim, ide mi nekako :roll: (ako prelistate temu, videcete moje postove koji su krajnje negativni) i meni je malo degutantan odnos koji ima sa tomom... ne znam, mozda sam ja stekla takav utisak, ali meni je to pomalo ljigavo.... s obzirom da je vec zena, koja ima dete i porodicu...kako se ona ponasa, ali opet...ne mogu da sudim, nisam svedok njenog ponasanja, to je samo moj utisak...arogantna je na nacin koji se meni licno ne svidja....

njeno pevanje je ok, muzikalna je jako, sve je to divno...ali ... :/

Lomelinven

Citat: Carcharoth poslato Mart 02, 2008, 14:04:00
Vidim da ne moze bez onoga sto sam naveo u zagradi : )
no dobro,svako ima pravo na svoje misljenje...i to treba poshtovat
Horus,bravo za iskrenost!Konacno neko da kaze da je to zbog toga sto je dosla na mestoTarje!koliko mogu da razumem,ne svidja ti se sto su NW zaokrenuli sa zanrom(dobro, ali sta je Aneta ima sa tim?),a ovoj staramajci(dobro ,ipak 36 nije  jednako 40...mada ce uskoro pocet da se zateze,ako vec nije)sto joj outlook nije u skladu sa ozbiljnoscu godina(e to ti je ta evropa,mtv i viva i tinejdzerski casopisi,to ogromno trziste koje donosi ogromnu lovu...nesto se sad setih...ja kad sam kretao u srednju skolu negde sredinom prosle decenije,ma nije bilo ni jednog bravo i tako toga,samo Huper,Cao i tako nesto o metalu.ko je nosio majice sa likom Mejdena,u uuu to je bilo ono,vau,onda su jos uvek postojale kasete..a danas-no comment(mada,ima nade).I pored toga mislim da smo mi vise hardcore nego decurlija sa zapada).mada si odgovorio vec ,evo opet,konkretno Aneta i Dpp,sta je to sto se zamera?

pa 90% ljudi kojima aneta nije bas najmilija (opcija, da se razumemo) je ne voli iz tog razloga, koji bas i nema veze sa njom samom, vec sa cinjenicom da je zamenila tarju...i sa ljubavlju prema starim stvarima, koje vise ne zvuce kao nekada...ona je tu najmanje kriva...

a dpp i aneta? mislim da je aneta odlican izbor za album poput dpp-a, jer je na njemu istaknuta muzika, orkestracija, a da je vokal manje bitan.... koliko sam mogla da primetim, njen glas je savrsen za to, jer je "jednostavnog kova", samo treba da iznese tekst i da nema neku virtuoznost koja bi skretala paznju i dodatno opterecjivala stvari...ali, kada pogledate to tako, i setite se one prastare izjave "tarjin glas je bio prevelik za akusticnu muziku, ali se jako dobro uklapao u heavy stvari", onda vidite da su to dve krajnosti i da se stvara jedan ogromna, zjapecja rupchaga izmedju gomile zvuka(orkestri, horovi blah blah) sa jedne strane i anete sa druge strane....

dakle, nemam zamerki, samo ta koncepcija nije po mom ukusu :D

Angel Of Light

slazes se potpuno...niko od starih fanova se ne moze pomiriti sa cinjenicom da je ona dosla na mesto njihove omiljene pevacice...ona ima lep glasic,ali ne za nightwish...

Sirius

ukratko,slazem se sa lukom...
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

Carcharoth

ondak,potrebna je promena naziva grupe..recimo na primer Nightwishicj...

boki mm

Ma ona fenomenalno izgleda ali nije za nightwish ima glas ali za drugu vrstu muz....

Angel Of Light

definitivno nije za nightwish...ali sta cemo,sta je tu je...