Anette Olzon

Započeo Winter's Son, Maj 24, 2007, 22:44:06

prethodna tema - sledeća tema

Lomelinven

ne verujem da se lozi na nju.....pa udata je koliko sam cula, ima dete..:roll:

i zar je potrebno da je zove u bend samo zbog toga..?

ma ne znam vise nista...

Illusionist

Izabrana je zato sto ima glas uz koji Tuomas moze da pravi dobru muziku i verovatno zato sto je zrela i prijatna i sto verovatno oseca da sa njom nece imati problema kao sa Tarjom.
No, o tom - po tom..

@Idiotic mind: apsolutno nisam rekao nista netacno.. niti sam omalovazavao tvoje misljenje.. "anti MTV" kompleks ima 99% metalaca i to je ok, sto se mene tice.. nemoj da mi se potresas ;)
Ne znam sta bih rekao.

Witch4ever

Citat: Lomelinven poslato Jun 02, 2007, 11:58:12
@witch4ever: hvala. meni se cini da malo preterujem, koliko god da pokusavam da se nateram da mi se svidi anet i da se pomirim sa cinjenicom da je to to..ne mogu...

sta da radim....

lepo sto napokon postoji neko ko ne mrzi sharon ...

Potpuno te razumem. Za mene je Anet veliko razocarenje i nikako ne mogu da prihvatim cinjenicu da Tarja vise nije deo Nightwish-a... To me ubija... I ljudi mi stalno govore da preterujem, ali jbg... Ne vredi... Ne mogu to da prihvatim, koliko god se borila...

Within Temptation mi je zaista omiljeni bend i ne da ne mrzim Sharon, vec je obozavam!!!
Jedva cekam da ih konacno cujem i vidim uzivo...
I'll make them bleed down at my feet...

black_widow

anete mi skichi ... suvishe...ne svidja mi se bash kao vokal ...jebiga

*HOLY TORTURE TRINITY*

~TORTURE SPANKER~

Lost Lullaby

Ne znam....sve u svemu, svidja mi se kako Anet iznese pesmu poput Eve, ali mi ove ostale lose zvuche :/
Might be waiting for someone,
Might be there for us to see,
Might be in need of talking
Might be staring directly at me.....

DREAMERS NEVER REALLY DIE

Who's the one with the sickest mind....now?

.take hold of your time.
.step into the line.

.from loss into your embrace :heart:.

Ninoslav

Citat: (Bad_Whiskey @ 31 May 2007, 20:36) from NW official forum
Oh, and when asked, Tuomas said that there haven't been any songs that Anette couldn't sing (referring to the old material).

I tako...
Namaste... Bow before me, brothers, show your respect, then create devastation...

==========================
...When there's nothing left to say
Lake of tears will find it's way...

Jefimija

Jaaooo...sto su im leeepe slikeee

btw,na ovoj se bas vidi da je matora...al dooobro....slatka je

http://s40.photobucket.com/albums/e246/susitar/Nightwish/Lehtijuttuja/Lehdet%2021/?action=view&current=ks1.jpg

Eh,kad bismo imali prevod

The passion of lovers is for death said she
The passion of lovers is for death

And slips her banshee smile

Borovnica Crew  :drinkers:

Send me the pillow....the one that you dream on

Witch4ever

Jesam li jedina koja uocava sitnicu da su Anette i Tuomas na svakoj slici zajedno???

Idiotic Mind

interesantne slicice
covjek bi pomislio da se obozavaju
Half eaten by insects

Ika

Nikad vece razocarenje. Nikad vise Nightwish. Anette je ****.  Toliko od mene.

Idiotic Mind

Anette je sta :) :)
napisi slobodno
Half eaten by insects

Ika

Naravno da nije problem da napisem,ali ni to dovoljno ne opisuje moje misljenje. Dovoljno je da kazem da su svojim izborom mene kao fana izgubili i to je to.

Witch4ever

Citat: Idiotic Mind poslato Jun 03, 2007, 00:06:25
interesantne slicice
covjek bi pomislio da se obozavaju

That's what I'm talking about...
Uzasno je.

Citat: Child of Bodom poslato Jun 03, 2007, 01:22:25
Naravno da nije problem da napisem,ali ni to dovoljno ne opisuje moje misljenje. Dovoljno je da kazem da su svojim izborom mene kao fana izgubili i to je to.

Slazem se sa tobom u potpunosti.
Tuzno ali istinito...

Angel Of Light

koliko god da se trudim ne mogu da se naviknem na Anette...
there can be miracles, when you believe...
-----------------------------------------
bila Tarja...muk... :wub: :wub:

Natalia

eh majo,ja se i ne trudim
za mene nw vise ne postoji...
bas me briga i da im britni spirs peva...
Silence—I don't want to hear your shit. 
Patience—just wait a little bit. 
Don't cry—your tears mean nothing. 
Help me—I'm looking for something. 
Bleeding—I sink my teeth in. 
Divine—my love of your crimson. 
Nectar—it courses through me. 
Your blood—it's like ecstasy.

Pale, beyond porch and portal,
Crowned with calm leaves, she stands
Who gathers all things mortal
With cold immortal hands

Holding on to you was like holding on to nothing

Lost Lullaby

mislim da malo preterujete ali dobro :roll:...jer jos nismo culi kako izvodi stare pesme...
a to "oni se obozavaju"...ajde sad, to su konstatacije kao i one "tuoas je isterao tarju jer nije zelela da bued s njim"...dakle, van pameti.
slatko mi izgleda na drugoj slici...

.take hold of your time.
.step into the line.

Lomelinven

pa slatka je ...i sva je nekako sicusna, deluje krhko... lepa je... nikad joj ne bih dala te godine... eto, to jeste istina...ali to i dalje ne menja moje misljenje o vokalu i pevanju tako da...mi te slike ne pomazu bas puno ...

tuomas izbacio tarju zato sto nije htela da bude sa njim?:shock:

prvi put to cujem.... stvarno...

nema sanse da su ovo dvoje zajedno...ili u bilo kakvoj shemi..a zasto su zajedno na slikama?pa verovatno zbog toga sto sa njim ima najbolju komunikaciju, jer ju je on na kraju i izabrao... on je vodja benda...normalno je da ce je on prestaviti medijima ....i sa njom ici na sve te konferencije...ona ne govori finski koliko sam skontala iz price itd....mada, nije da me ne cudi zasto se do sada nije pojavila sa jos nekim clanom NW-a....no, dobro....

a da ona zaista moze da peva bilo koju staru pesmu NW-a ...hmm..daj boze..evo ja se prva iskreno nadam tome...mada...tesko..ali ajde..da im verujemo na rec....

u sustini...verujem da moze..samo je pitanje kako...

Ninoslav

Zasto su njih dvoje na slici???

Jbt, kao da ne znate zakone marketinga! Pa ONA i ON su NAJVAZNIJI u bendu.

Da li bi IKO prepoznao da je ona iz NW da je sama na slici? To je samo markeinski trik, ne lupajte o navodnoj "vezi"...
Namaste... Bow before me, brothers, show your respect, then create devastation...

Sirius

ovo sad nema nikakve veze sa tim sto mi se ne svidja njen glas, ali meni je ruzna....
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

Lost Lullaby

da, i pokusala sam i da kazem da je sve o navodnoj vezi totalno glupavo...
@MIca: ma to za Tuomasa je bio trach jedno vreme, chula sam to par puta...;)

.take hold of your time.
.step into the line.

Lomelinven

ma dabome, ja cak ni ne znam za te silne abrove tipa ko je sa kim u vezi i ko koga da ne kazem sta....

ne obracam paznju na to...opet sam citala onaj tekstic sa sajta o njoj i intervju i sve...i tako....zaista, da ne gresim dusu, devojka, zena, sta li je vec...je totalno na mestu...na neki nacin, je ovo cekala celog zivota, i borila se i sve...i mnogo je duze u muzici i od Tuomasa i od Tarje zajedno...dakle, ne mogu joj tu nista zameriti...zaista se cini da ima neverovatnu energiju...i mislim da ni u jednom ternutku nije rekla nista sto bi se odnosilo direktno na Tarju i kritiku na njen racun...tu je zaista ispala fer...

ali ja i dalje ne mogu da se pomirim sa tim glasom.... niti cu se pomiriti...

Ninoslav

Situacija je vrlo jednostavna.

Imate istoriju NW od pocetka do razlaza sa Tarjom i novi od dolaska nove pevacice pa nadalje.

Te dve istorije se nikako ne mogu uporedjivati niti je pozeljno.

Nisam ja rekao da je ova nova savrsena, daleko od toga. Ona je POTPUNO drugacija od onoga sto su NW do sada radili i upravo ZATO se ne smeju porediti.

Ono sto mene izuzetno nervira je to sto svi razglabate o tome kako ce ona da izvodi stare pesme, kako ce da peva ovo ili ono... iako je takav vid rasprave POTPUNO nebitan.

Zasto? Pa to je lako objasniti!

1) 90% vas (ukljucujuci i mene) nikad nije slusao NW uzivo i nema sta da mu nedostaje uzivo
2) niko od nas nece ici na SVE koncerte NW na predstojecoj turneji i nece moci da uporedjuje pesme, glas i ostalo...
3) niko od nas nije bio na svim koncertima i nije toliko vezan za bend kao sami clanovi

Mislim, NW nikad nije bio u Srbiji a vi se pickate oko toga kako ce pevati stare pesme na buducim koncertima jbt.

Kontam da velika vecina vas ne bi ni otisla na koncert sada. A svi ste redom podrzavali T. kada je Tarja popila korpu...

Mislim da ne treba da sviraju stare pesme uopste. Pun mi je qrac Tarjaholika.

Tarja je bila fenomenalna, ali je ta prica gotova. Kao i cela jedna era, uostalom.

black_widow

ja sam gledala NW uzivo :( upoznala se ,rukovala sa njima ,imam autograme i slike koje nisu uspele :(
bila sam u prvom redu u publici ...dobila pivo od Marka koji mi je neki zli chovek koji vikinshki izgleda oteo iz ruke...u fazonu dete sam ne treba to meni to je za njega ...:(

svejedno, da, mozda si u pravu ,mozda preterujemo
ali je lakshe olakshati se medju ljudima koji misle slichno ili makar znaju o chemu prichash i mogu da ti se suprostave koliko-toliko razumnim argumentom...

na sliikama ...gospodjica ...u sushtini nije neshto lepa...simpatichna je slatka i td...(kad smo vcj kod lepote ,koja i nije tako bitna) primecjujem da je slobodnija u odevanju ...nadam se i u scenskom pokretu :D
verovatno cju nabaviti album da ga chujem,kao i ONCE,eda ga chujem i bacim u neki cjoshak
ali dobro ko zna...
uostalom oni mogu menjati pevachicu josh 100 puta :D
*HOLY TORTURE TRINITY*

~TORTURE SPANKER~

Lomelinven

Citat: Rules Of India poslato Jun 04, 2007, 23:31:34
Veoma mnogo su izgubili i nadam se da ce novonastali mir i jedinstvo pomoci njihovoj kreativnosti.

nadajmo se....sto se kreativnosti tice, tu nema nikakve sumnje, ali ipak....

Sirius

Citat: black_widow poslato Jun 04, 2007, 18:23:17

nadam se i u scenskom pokretu :D

negde su je pitali da li ce i ona "mahnitati" u jacim pesmama, kao i ostali clanovi benda....rekla je da verovatno nece, jer nikad to nije radila, ili nesto u tom smislu...
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

black_widow

dobro ali mozda ima vishe smisla za obichno djuskanje.... :D
*HOLY TORTURE TRINITY*

~TORTURE SPANKER~

Ika

Hahahahaha,pa samo mogu da zamislim kako ce izvoditi "Slaying the Dreamer" hahahaha...djuskanje :roll:
Citat: Ninoslav poslato Jun 04, 2007, 18:05:10
Situacija je vrlo jednostavna.

Imate istoriju NW od pocetka do razlaza sa Tarjom i novi od dolaska nove pevacice pa nadalje.

Te dve istorije se nikako ne mogu uporedjivati niti je pozeljno. >>>>Svako ima pravo da uporedjuje koliko mu dusha hocje.

Nisam ja rekao da je ova nova savrsena, daleko od toga. Ona je POTPUNO drugacija od onoga sto su NW do sada radili i upravo ZATO se ne smeju porediti. >>>>Upravo zato se i NE MOGU porediti. Ovamatora koka nije za NW stil,BAR NE onaj koji su do sada furali.

Ono sto mene izuzetno nervira je to sto svi razglabate o tome kako ce ona da izvodi stare pesme, kako ce da peva ovo ili ono... iako je takav vid rasprave POTPUNO nebitan. >>>>Bitan je.

Zasto? Pa to je lako objasniti!

1) 90% vas (ukljucujuci i mene) nikad nije slusao NW uzivo i nema sta da mu nedostaje uzivo >>>>> Da ali cu svakako CHUTI te pesme u live verziji ili gledati cert i naravno da cu moci to da uporedim sa certovima sa Tacom.

2) niko od nas nece ici na SVE koncerte NW na predstojecoj turneji i nece moci da uporedjuje pesme, glas i ostalo... >>>>Meni je sasvim dovoljno da cujem par pesama u njenom izvodjenju za poredjenje.

3) niko od nas nije bio na svim koncertima i nije toliko vezan za bend kao sami clanovi >>>>>Naravno,ali imam a pretty great nuber of njihovi koncerti i lako cu doci i do narednih,dakle...

Mislim, NW nikad nije bio u Srbiji a vi se pickate oko toga kako ce pevati stare pesme na buducim koncertima jbt. >>>>>>Naravno da imam pravo da se zalim,jer kao prvo,vokal je nacisto drugaciji i mogu misliti kako ce da zvuce pesme ,mislim...a i sama je rekla da nije u fazonu da bude aktivna na sceni...prosto mi se vec ne gleda daj koncert.

Kontam da velika vecina vas ne bi ni otisla na koncert sada. A svi ste redom podrzavali T. kada je Tarja popila korpu... >>>>Podrzavala sam Tuomas-a ali tone znaci da nisam smatrala Tarju kraljicom shto se tiche izvodjenja i vokalnioh sposobnosti.

Mislim da ne treba da sviraju stare pesme uopste. Pun mi je qrac Tarjaholika.
>>>> Nightwish nije Nightwish bez starih pesama. To je bend. Mada jadno je sto ih ni te pesme nece "izvuci' ukoliko se loshe izvode...
Zasto vise ne shvatite da su prsli i da su samo najobicniji dosadni gothic/power postali?

Tarja je bila fenomenalna, ali je ta prica gotova. Kao i cela jedna era, uostalom. >>>> Jeste,ali svako ima pravo da kaze da je Tarja zakon a Anette govno.

Lost Lullaby

Citat: black_widow poslato Jun 04, 2007, 18:23:17

uostalom oni mogu menjati pevachicu josh 100 puta :D

ja imam utisak da cje je menjati uskoro josh koji put. ne znam zashto, imam takav feeling.

.take hold of your time.
.step into the line.

Ika

Mislim da sam bila detaljna u proshlom postu ali i da dodam...Mico iz tvojih usta u Alexijeve ushi!