Anette Olzon

Započeo Winter's Son, Maj 24, 2007, 22:44:06

prethodna tema - sledeća tema

Arwen

Citat: White Hunter poslato Septembar 30, 2007, 16:35:11
Jaoj bre..bash se nerviram...
Momcima svaka chast..opet kazhem da odlichno zvuche...odlichno su izmenili neke pesme,stvarno super zvuchi...

Ali Anette..chuo sam sad full verziju Sleeping Suna-a... :(...uzhas...uzhas...
Sviraju odlichne pesme,odlichno zvuche,i dokaz su da NW josh uvek traje,ali ona....strashno..nek je menjaju..inache ce izgubiti neke fanove...

gdje si to našao(mislim,Annete kako pjeva Sleeping sun)
I hate when they think I'm just I child

Imrahil

One i jesu drugacije, ali ova Anette nema pojma da peva za bend kao sto je Nightwish.
Ako su hteli da promene fazon, sto nisu osnovali drugi bend, nego treba da gledam kako skrnave pesme koje volim...
you, the dead of my land, I envy you!
you, the dead of my land, I am proud of you!

there are no men like me. there's only me.

go then, there are other worlds than these

a thousand crystal towers,
a hundred emerald cities..

Elizabeth

ma to je verovatno do tuomasa...mislim da on nastavlja svoju prichu kroz nightwish kao tekstopisac i kompozitor...mislim da je u stvari on najvazniji za nw...a ne tarja, mada ovako...ne bih ni ja volela da chujem stare pesme u njenom izvocjenju...

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Arwen

Citat: Elizabeth poslato Oktobar 03, 2007, 12:42:33
ma to je verovatno do tuomasa...mislim da on nastavlja svoju prichu kroz nightwish kao tekstopisac i kompozitor...mislim da je u stvari on najvazniji za nw...a ne tarja, mada ovako...ne bih ni ja volela da chujem stare pesme u njenom izvocjenju...

Ma,sigurna sam da će i stare pjesme zvučati kako treba,možda neće Wishmaster,ali balade hoće

Imrahil

Citat: Elizabeth poslato Oktobar 03, 2007, 12:42:33
mislim da je u stvari on najvazniji za nw...a ne tarja, mada ovako...

Pa on i jeste najvazniji, ali to ne znaci da treba da radi sta oce...
you, the dead of my land, I envy you!
you, the dead of my land, I am proud of you!

there are no men like me. there's only me.

go then, there are other worlds than these

a thousand crystal towers,
a hundred emerald cities..

Elizabeth

ti si bash kivan na njega...dobro, i ja sam negde, ali ono...valjda on ima pravo da radi shta hocje, bez obzira na to shta mi mislimo :| to shto cje pogubiti vecji deo fanova s tim vecj nek se on nosi...

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Arwen

Citat: Imrahil poslato Oktobar 03, 2007, 13:19:06
Pa on i jeste najvazniji, ali to ne znaci da treba da radi sta oce...

meni se nekad čini da je malkice samovoljan,ali opet nikako ne bih mogla da se ljutim na njega...jbg,previše ga cijenim i poštujem,genijalac je...

Elizabeth

on je malo vishe samovoljan...al jbg, moze mu se i mislim da mu ne treba zamerati...naravno da fanovi mogu da imaju svoje mishljenje, ali opet, ko iz benda na to gleda???
vreme cje pokazati da li je napravio dobar izbor....

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Arwen

Citat: Elizabeth poslato Oktobar 03, 2007, 21:19:57
on je malo vishe samovoljan...al jbg, moze mu se i mislim da mu ne treba zamerati...naravno da fanovi mogu da imaju svoje mishljenje, ali opet, ko iz benda na to gleda???
vreme cje pokazati da li je napravio dobar izbor....

pa,nekih 60% starih fanova su zadovoljni sa Annete,zatim nekih 25% nisu zadovoljni,ali i pored toga nastavljaju slušati Night i odlučuju kupiti album...a nekih 15% je odlučilo totalno prestati slušati ovaj bend...ali tih 15 % će se nadoknaditi,jer Night sad dobivaju nove fanove(ne mogu vjerovati,ali sad ih i moja sestra sluša),kreću u osvajanje Amerike... mislim da je izbor dobar

Elizabeth

ne verujem ni ja da je tuomas napravio losh izbor, jer samo on zna shta radi...
to shto se nama fanovima to ne svidja to je nash problem :)
ali ono, shok je posle tarjinog glasa ovo....
ali opet...stvar navike...

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Luka

Лешина се преко клисуре стровалила, нека сад у смрти пронађе свог господа !!! \м/

Angel Of Light

joooj,najezih se sad kad sam videla ovaj snimak...hocu Tarjuuuuuuuu :crybaby2: :crybaby2: koliko dublje,ozbiljnije i emotivnije zvuci u Tarjinoj interpretaciji aaaaaaaaaaaaaaaa
there can be miracles, when you believe...
-----------------------------------------
bila Tarja...muk... :wub: :wub:

*Peccatum*

Je ne dors plus
Je te desire
Prends moi
Je suis a toi

Je suis la et ailleurs
Je veux tout
Quand tu veux
Comme tu veux

Elizabeth

Citat: Horus poslato Oktobar 03, 2007, 23:05:41
http://www.youtube.com/watch?v=u16n4QMfVLg

Snimak je objasnio.

a koja je to pesma?

a koja je ova shto je nevena postavila?

ocju ja da znaaaam :(

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Maza

ova sto je Nevena postavila je ever dream sa Anete...a ono sto je Luka postavio je higher than hope...prvo u interpretaciji Anete a posle u Tarjinoj.... mozes pretpostaviti cija je bolje... :|
Love is the only truth
Pure as the will of youth
Until it breaks your heart :sad5:

Bound by this passion, I'm begging you please let me go
There is no escaping the feeling, I can't fight anymore :sad11:

With the absence of the heart
we could never smile
we can feel the bitter tears :wub:

Elizabeth

naravno da mogu da pretpostavim chije je bolje :cry:

:sad5:

strashno...ovo shto se deshava mene pogadja u tolikoj meri da vishe nishta ne znam....slushala sam sinocj dpp, al sam porala da prebacim na cc, kako kaze maja, da se ''lechim'' :cry:

pogotovo shto su i ever dream i higher than hope jako emotivne i duboke pesme...jednostavno nisu za anettin svetao glas... :cry:

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

White Hunter

Poptuno se slazhem..mnoge pesme nisu za Anettin glas... :(

"Our spirit was here long before you
Long before us
And long will it be after your pride brings you to your end "

Elizabeth

ona bi se meni jako svidela recimo da peva u evanescence ili tako nekom bendu :| poshto je amy lee pochela malo da me nervira sa tim pevanjem na grlo :roll: u takav neki bend bi se lepo uklopila...mislim da je sa ovim izborom nw izgubio na nekoj originalnosti..mislim, nije to isto kao wt ili neki slichan bend jer je jednostavno muzika drugachija..ali interpretacija bi vishe lezala masnijem glasu.. :cry:

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Lomelinven

ma kako ne shvatate, anetin glas je super, zapravo, ona se zaista odlicno snalazi....ali, peva na totalno drugaciji nacin, ne ulazi dovoljno u pesme, jos + ih interpretira drugacije, sto opet ne zavisi od nje (znate vec od koga zavisi) .... ona se poigrava sa necim u sta se tarja mnogo dublje (u pocetku, da se razumemo, kasnije je i ona malo zastranila) unosila.... sto je opet razumljivo, jer je za nju ovo nesto sasvim novo ... na kraju, aneta citavu muziku dozivljava na drugaciji nacin, to se odrazava dosta na njeno pevanje...

mozda ce se vremenom popraviti ;) barem se ja nadam, kako sve vise slusam ove snimke, nekako imam osecaj da ce se mozda stvari promeniti na bolje... :/

White Hunter

Nadam se i ja..ali se meni prosto ne svidja njena boja glasa...
Na DPP je sve chak savrsheno,ali ostalo nikako... :(

Long before us

Lomelinven

pa da, ona ima i taj neki svoj tik dok peva, jedan motiv joj se non stop ponavlja, i to primenjuje na ostalim pesmama, kao nekakav manevar......pa primetili ste....sve je na jedan kalup, previse tih popish improvizacija, a na trenutke mi zvuci tako nekako, puna energije i tako drugacije od svega sto sam do sada cula, ne znam, mislim da moramo da sacekamo dok ne snime neki dvd ili neki bolji koncert, ovo je ipak bilo vatreno krshtenje :/

(teshi se ti mico teshi....)

Elizabeth

Citat: Lomelinven poslato Oktobar 04, 2007, 19:55:36
ma kako ne shvatate, anetin glas je super, zapravo, ona se zaista odlicno snalazi....ali, peva na totalno drugaciji nacin, ne ulazi dovoljno u pesme, jos + ih interpretira drugacije, sto opet ne zavisi od nje (znate vec od koga zavisi) .... ona se poigrava sa necim u sta se tarja mnogo dublje (u pocetku, da se razumemo, kasnije je i ona malo zastranila) unosila.... sto je opet razumljivo, jer je za nju ovo nesto sasvim novo ... na kraju, aneta citavu muziku dozivljava na drugaciji nacin, to se odrazava dosta na njeno pevanje...

slazem se... :/ tarja i tuomas su se poznavali josh pre nego shto su krenui da saradjuju kao muzichari (a mozda su to radili i pre nightwisha, ko zna), tako da ga je tarja vecj na neki nachin poznavala dok se razvijao kao lichnost i kao muzichar....mozda je aneti to promaklo, iako verujem da je i ona imala shanse i prilike da se udubi u te pesme...
gde izabrashe bash nju :banghead:

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Arwen

http://www.youtube.com/watch?v=fx1AVypdPUc&mode=related&search=

Nemo baš ko da je pisan za Annetin glas...možda joj izvedba Wishmastera nije nešto,ali ovo je za nju prava stvar

Arwen

gledajte jednu stvar:annete je megatalentovana,natprosječna pjevačica sa divnom bojom glasa...stvar je jedino u tome što su svi naviknuti na malo Tarjin glas

zamislite,moglo je biti i gore...zamislite da je jedna ovakva cica postala novom pjevačicom,a govrkalo se,naročito na wikipediji   http://www.ladyangellyca.com/

White Hunter

Nemo nije toliko losh...nego ni dalje ne kapiram zashto menja intonaciju pesme,kad lagano mozhe da izvuche pesmu kao shto je u originalu..
Ne zheli da peva kao Tarja..ne kapiram..u jednoj pesmi 15 puta promeni intonaciju,i sopstveni stil pevanja..to ruzhno zvuchi...

Chujete ovo http://www.youtube.com/watch?v=M0wC2U7zeAg&NR=1
Smeshno...i nepotrebno...

Long before us

Lomelinven

ne menja ona intonaciju, nego tako malo podvriskuje i zavija :D

ali ono ja i ja jaja aa :histerija:

mala indijanka :D

White Hunter

Ma uzhas...

Mislim ona ne ispada..nije da je uzela prvi put mikrofon u ruke... :lol:..
Nego tamo gde ne treba da peva nizhe,peva nizhe,a tamo gde ne treba da peva vishe,peva vishe i tako varira..to sam video u nekoliko pesama...a to je potpuno nepotrebno...da ne prichamo o zavijanju...

Long before us

Angel Of Light

Marta:heh,izabrali su je,koliko god se to nama svidjalo ili nesvidjalo...to nam je sto nam je...ne verujem da je ona stigla da se udubi u te pesme koliko je to uspevala Tarja...
there can be miracles, when you believe...
-----------------------------------------
bila Tarja...muk... :wub: :wub:

POISON IVY

Jebala vas ona vise!!!Stvarno mi nije jasno!!!Ako vam se ne svidja okreni glavu i teraj dalje!!!Sad mislite da cete biti pravi fanovi ako iskucate 150 strana na kojima pljujete Anette i tvrdite da je jedino Tarja zakon???Time samo pokazujete tipicnu srpsku zatucanost i tvrdoglavost...Uzdizete Tarju kao neku jebenu sveticu-ok slazem se ja da zena ima divan glas ali to ne znaci da sad treba da oko nas bude milion njenih kopija!!!Niti je to moguce jer nazalost ima mnogo onih koje umisle da su bogom dane njene dvojnice pa ljudi zavrse na urgentnom posle njihovih "fenomenalnih" izvedbi!
Drago mi je da nova pevaljka nije operska diva jer bi tek onda nastala pljuvacina u mnogo goroj razmeri nego sad.I mislim da bi bio red da malo sjasete...
For those that love me no explanation is necessary; for those who don't non is possible

Penis bonus pax in domus!!! :lol:

Ako uzmem da jedem govna, nije pitanje da li ces i ti, pitanje je koliko brzo posle mene ces to da uradis.

Rinoa

Citat: White Hunter poslato Oktobar 07, 2007, 14:44:12
Chujete ovo http://www.youtube.com/watch?v=M0wC2U7zeAg&NR=1
Smeshno...i nepotrebno...

Meni je simpaticno kako improvizira, trudi se zena i uzivljava... Doduse, ne na nacin na koji smo navikli ali svakako mi je simpaticno :D
What men or gods are these? What maidens loth?
What mad pursuit? What struggle to escape?
What pipes and timbrels? What wild ecstasy?