Anette Olzon

Započeo Winter's Son, Maj 24, 2007, 22:44:06

prethodna tema - sledeća tema

NaxSwanheart

Bez obzira bash je lepa pesma...

skurk

Citat: Winter's Son poslato Decembar 20, 2008, 18:05:31
+ e da NW pravi ovako neshto ne bi je pljuvali sada, tj da je malo promenio strukturu pesama i malo vishe marka

Onda bismo se opet zhalili kako "to nije Najtvish" i tako to. xD

Btw, meni se ne svidja.
Mislim, pjesma mi se ne svidja, glas joj je procesiran (kao shto je Milosh vecj rekao), a kao da su i potrebne neke glasovne mogucjnosti da bi se ovo otpjevalo... :lol:
Medjutim, chinjenica je da joj ovako neshto vishe lezhi.
I CEASE TO EXIST
AS MY FORMER SELF
SYNTHETICALLY REVIVED.

I don't have low self-esteem. I have low esteem for everyone else.

Ika

Pesma mi se ne dopada niti kako je otpevala (znam, znam, glas joj je procesiran), u svakom slucaju, po meni, bolje peva na DPP...

chess

Da li je bolje na DPP ? :lol: To je diskutabilno :lol: ,najbolje bi pevala u pop bendu :mrgreen: ,ali mislim da joj ovakva pesma vise lezi nego pesme sa NW-om.

Ika

:lol: Paaa, da, diskutabilno. :lol:

Shta znam, chini mi se, bolje Amaranth nego owo, nikad nisam gothiwila Pain...pa mi mozhda zato dodatno para ushi...

Crownless Phoenix

Citat: chessmaster poslato Decembar 24, 2008, 22:03:56
Da li je bolje na DPP ? :lol: To je diskutabilno :lol: ,najbolje bi pevala u pop bendu :mrgreen: ,ali mislim da joj ovakva pesma vise lezi nego pesme sa NW-om.
slazem se :)
a uz to, i ova pesma zvuci nekako pomalo popi :)
iako se u spotu na stejdzu pojavljuju sve one skarabudze koje treba da podsecaju na metal...
.               The Shamrock crew
                     Borovnica Crew  :drinkers:

I am singin' for my pleasure
An' that's my only measure
That's my cure for livin'
When I'm feelin' bad

Angel Of Light

there can be miracles, when you believe...
-----------------------------------------
bila Tarja...muk... :wub: :wub:

noje

Bas je bezveze... nekako, vec vidjeno...

Faustus

Follow Me? Slatko, dopadljivo, slusljivo... Pevac u spotu pomalo podseca na Johny Depp-a :) Sve sto je potrebno da se postigne popularnost...
Iako nije lose, nije ni nista jedinstveno i nezaboravno. I sto kaze Phoenix - pop :D Ali nije svaki pop po definiciji los, iako i ja vecinu, posebno modernih stvari, ne varim.
Vise mi se svidja Anette sa DPP-a.
We're just a second in time
The last in the line
Of the prey that walks the Earth
Good and evil combined!

This is my church of choice,
Love's strength standeth in love's sacrifice!

You can't buy peace of mind in a fuckin' store,
You could do with less but you all want more!

NIJE SVAKO KO LUTA IZGUBLJEN

"Destiny is an excuse for those who don't have the strength to fulfil their wishes. Everything is possible. Even the impossible."
Tuomas Holopainen

Crownless Phoenix

ma ok je Aneta.. samo da je ne cujem kako peva Phantoma, Sleepwalker i jos neke pesme, i nece imati problema sa mnom... :)
.               The Shamrock crew
                     Borovnica Crew  :drinkers:

I am singin' for my pleasure
An' that's my only measure
That's my cure for livin'
When I'm feelin' bad

Angel Of Light

upravo to ;) greska je sto peva pesme koje joj ne leze,inace je sasvim ok :)

Fragile_Dreams

pa daleko od toga da ona ne zna da peva, samo meni je nekako njen glas pravise njanjav, neuklopiv sa nw, tj na albumskim verzijama pesama i nekako, al devojka se stvarno muci na koncertima...nije ni njoj lako...sigurno je to ogroman pritisak upasti tek tako u relativno poznat bend i to pogotovo posle ONAKVE pevacice :) ipak se verovatno od nje i previse ocekivalo...
i definitivno bolje zvuci u nekim nizim oktavama...ovako malo pocne da pisti kad je nesto previsoko  :|
On je odabrao da se ne zadržava bilo gde.
On je odabrao da odlazi,
on je odabrao da se odriče,
i da ne pita za smisao ili razlog,
on je naučio da se ne okreće.

Angel Of Light

pa kad bi je Toma pustio da peva ono sto joj vise lezi a prestao da je forsira onim sto joj ne lezi bilo bi lakse i njoj i nama :) ja njen glas ne mogu da uklopim u sliku nw-a koliko god da se trudila,ali to ne znaci da ne zna da peva ;)

chess

Mislim da je bolje bilo da Marco bude vokal.....znaci ne bi bilo Marco VS Tarja rasprava :lol: I bilo bi mnoooogo bolje resenje nego ovo sad.....kad su vec resili da promene stil,mogli su muskog pevaca da ubace....Anneta se forsira bez veze....

Fragile_Dreams

Ma meni nikad do mozga nece stici da je Anett deo nw-a...ne znam na koji fazon, al ne ide mi u glavu... :|
a realno ima logike, nebi bila ogromna razlika da je samo Marco nastavio da peva...mada mozda bi malo vise licalo na Tarot nego na NW ;) ali opet ovo sa Anett mu dodje kao neki los pokusaj polukopije starog nw-a...I onda kad su vec pokusali da zadrze neki "osnovni koncept" benda, tj da imaju zenske vokale, bilo bi malo glupo da sad promene zbog toga kompletnu muziku, jer mislim da je nemoguce zadrzati ovu muziku i napisati nesto sto bi Anett lako i lepo, bez napora i sl mogla da otpeva... :D
On je odabrao da odlazi,

NaxSwanheart

Anette tje josh dugo biti deo NW, a Tuomas je i rekao da tje wetj na sledetjem albumu pisati pesme koje joj wishe lezhe... chekajte malo, ne mozhe to odmah lepo da zwuchi... Inache ja sam protiw pljuwanja Anette i kukanja za Tarjom, od kad sam odslushala live snimke shwatila sam da to i ne zwuchi toliko loshe koliko ljudi pokushawaju da upropaste... A prosto moraju da izwode stare pesme... zbog fanowa...

Sigurna sam da Tuomas zna shta radi.  :)

Josh jedna stwar, Nightwish nije sada izmenio swoju muziku, wetj na samom pochetku kad su ubacili metal elemente, zbog Tarjinog glasa... A i uporedite Angels Fall First i Once, meni to uopshte ne lichi jedno na drugo... Nightwish se menjao uwek... Mozhda sada Tuomas mozhe da pishe shta zheli, ko zna...

Coa Smor

Može, samo mu niko ne garantuje šta će publika reći na to :)
What-ifs, Maybes and Might-have-beens fly, soft petals on a breeze.
What-ifs, Maybes and Might-have-beens. Why-nots, Perhaps and Wait-and-sees.

Fragile_Dreams

ma nisam ni ja za to pljuvanje Anett i kukanje za Tarjom, jbg to nema svrhe :) jednostavno se nista nece promeniti, tako je kako je i gotovo...
Naravno da su se vremenom (i dok je Tarja bila tu) menjali prvenstveno kao osobe (ljudi smo jel'te) i naravno da je to uticalo i na muziku i na sve ostalo, ali ipak nije toliko ogromna razlika izmedju vecine albume na kojima je Tarja pevala...hocu da kazem da dok je Tarja pevala u bendu u sustini nisu izlazili iz okvira metala, ali da bi potpuno prilagodili muziku Anettinom glasu trebalo bi da odu neki potpuno levi pravac, sto je malo veca promena...sto , opet ponavljam, ne znaci da Anett ne znaa da peva, da  je Toma glup ili ko zna sta...jednostavno je komplikovano ^^
On je odabrao da odlazi,

NaxSwanheart

Citat: Coa Smor poslato Januar 04, 2009, 16:15:01
Može, samo mu niko ne garantuje šta će publika reći na to :)

Zar je bitno? Tuomas u swoju muziku unosi sopstwene emocije. Ako on smatra da ih Anette mozhe izneti na prawi nachin - ok je... Oni koji su slushali Nightwish zbog tih emocija, a ne Tarjinog glasa, netje mu zameriti...

Btw, Anette se trudi... mnogo. Zasluzhuje da joj se da shansa... S wremenom tje biti bolje. Mada meni se i DPP swidja.

Citat: Fragile_Dreams poslato Januar 04, 2009, 16:17:53
hocu da kazem da dok je Tarja pevala u bendu u sustini nisu izlazili iz okvira metala, ali da bi potpuno prilagodili muziku Anettinom glasu trebalo bi da odu neki potpuno levi pravac, sto je malo veca promena...

Nightwish su se prilagodili Tarjinom glasu, na pochetku... Ideja Nightwish-a nije bila metal bend. Trebalo je da swiraju aqstichnu muziku, neshto shto nije lichilo na owo shto je sad... Samo shto tada nisu imali toliko fanowa koji bi im to zamerili. Shto se ne bi menjali sad? Apsolutno je to njihowo prawo...

Fragile_Dreams

Citat: NaxSwanheart poslato Januar 04, 2009, 16:22:39
Zar je bitno? Tuomas u swoju muziku unosi sopstwene emocije. Ako on smatra da ih Anette mozhe izneti na prawi nachin - ok je... Oni koji su slushali Nightwish zbog tih emocija, a ne Tarjinog glasa, netje mu zameriti...

Btw, Anette se trudi... mnogo. Zasluzhuje da joj se da shansa... S wremenom tje biti bolje. Mada meni se i DPP swidja.

pa delimicno se slazem...postujem i Tuomasovu odluku i Anettin trud...vec sam rekla nije im lako...i sigurno ce vremenom postati bolje...DPP mi nije los, onako...mada pomalo ima nekih izlizanih momenata i sl, ali u sustini je ok...poenta je mozda sto se Anett live previse trudi, cini mi se da bas zato ponekad zajebe stvar...da se mozda malo vise prepusti i pokusa na neki svoj nacin da odradi stvari, bez prevse truda, mozda bi bilo bolje...
A inace mi se ovako kao osoba (mada nemam osnove o tome da pricam) cini kao dobrica, nekako simpaticna mi je :)

On je odabrao da odlazi,

fatality

U potpunosti se slazem sa Nax-om.
There is a light above my head,
Into your eyes my face remains.

NaxSwanheart

Ika

Owaj...

What the fuck owo treba da predstawlja? :shock: :histerija:

O.T. Neka T. prawi pesme koje njoj lezhe i neka izbegawa da pewa stare. Zaprawo, to cje wremenom i samo docji, bicje swirano wishe nowih a swe manje starih pesama (fala k.). Tako da - bicje oni ok...za pop-rock trzhishte.

fatality

Citat: NaxSwanheart poslato Januar 07, 2009, 21:02:19
Owo me je...khm...iznenadilo  :|

http://www.nightwish.com/gallery/albums/kaisaniemi26062008_3/DSC01792.JPG

Ponekad, kad sviraju Islander-a ona nosi ovu tijaru (ili kako se to vec zove...). Princess in the tower, children in the fields...
There is a light above my head,
Into your eyes my face remains.

Angel Of Light

meni je ovo,blago receno,smesno :roll:

chess

Ne smesno.......smehotresno :lol: ......bruka.......
Citat: Ika poslato Januar 07, 2009, 21:04:34
Owaj...

What the fuck owo treba da predstawlja? :shock: :histerija:

Sirius

Meni ovo vise lici na pidzamu
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

chess

Fuj.......  :puke: mene bi bilo sramota da sviram s njom na stejdzu takvom.......queen barbika kvazi metal....fuck.....  :pop:

Ika

Avril Lavigne ima bolji stajling od nje jbt. :lol:

Mislim ,ajme malo da je uke*ala ali ALO sestro, pewash u NIGHTWISH-u, imaj bar malo stila a ne owako krsh...i ona da mi pewa Ever Dream i The Siren...Isuse kuda ide owaj swet... :puke: