Anette Olzon

Započeo Winter's Son, Maj 24, 2007, 22:44:06

prethodna tema - sledeća tema

Angel Of Light

znaci nije mi dobro :puke: :puke:
there can be miracles, when you believe...
-----------------------------------------
bila Tarja...muk... :wub: :wub:

chess

Tarja je izmislila pojam stila za nju......krunisana barbuka peva u power metal bendu.......ma pomirio sam se.....NW je istorija....do hartwall arene....

Angel Of Light

petarnw

jeste ga se ne razumem u modu,ali ovo je stvarno ...  :oops:  jos ce me biti i sramota sto slusam nw....
sad tarja umire od smeha....
I walk alone
Every step I take
I walk alone

Ika

Ma kakaw power metal, na kraju cjemo se sretati sa 'lalalala He was a skater boy she said see ya later boy lalala'... :roll:

Ne znam kako ih nije sramota da ona pewa Wishmaster, ma bilo shta od starih pesama...

Stwarno bi mogla da se pogleda u ogledalo. :puke:

Angel Of Light

mozda je slomila ogledalo :lol: :histerija: tuga :(

NaxSwanheart

Angel Of Light

chess

Citat: Ika poslato Januar 08, 2009, 00:55:16
Ma kakaw power metal, na kraju cjemo se sretati sa 'lalalala He was a skater boy she said see ya later boy lalala'... :roll:

Ko je to nama slusao Sk8er Boi ?  :histerija: :histerija: :histerija:
Jbt kolko su ga vrtili na televiziji to je strasno......
Ali ozbiljno,NW ide u tom pravcu......symphonic i power vise sigurno nisu.....prave muziku za decu koja se igraju sa barbikama....to pokazuje ona kruna od Annet....mislim,chega je ona kraljica?  :roll:

Ika

Citat: chessmaster poslato Januar 08, 2009, 12:18:55
Ko je to nama slusao Sk8er Boi ?  :histerija: :histerija: :histerija:
Jbt kolko su ga vrtili na televiziji to je strasno......
Ali ozbiljno,NW ide u tom pravcu......symphonic i power vise sigurno nisu.....prave muziku za decu koja se igraju sa barbikama....to pokazuje ona kruna od Annet....mislim,chega je ona kraljica?  :roll:

Izviiiiini ali Sk8er Boi je kult. :histerija: :histerija: :histerija:

Slazhem se potpuno sa tobom, owo je zhalost u shta se oni pretwaraju....a ona mozhe samo biti kraljica neukusa... :roll: :lol:

Crownless Phoenix

kruna je simpaticna, ali za maskenbal...
to sto je nosi za vreme live nastupa...nemam komentar...
sto se tice njene odece:
jel su toma, menazer nw-a i ona svesni da se nw definisi kao symphonic power METAL bend?!?!?! ok, vidim da su na myspace dodali i /rock sad samo jos progresive pop pa da kompletiraju :lol:
ovo je stvarno lose..
neka slobodno nosi ove pidzama-haljine kuci, ali ALO zeno, dok si na metal sceni potrudi se da bar malo budes dostojna iste, posto je poznato da finska izbacuje najvise kvalittetnih metal bendova.
jedino poziticno na onim slikama je ona njema tetovaza violinskog kljuca.
ima pravo na sopstveni stil, ali stil koji bi isao uz muziku za koju se definisu...
AVE TARJA!!!
Mislim, jeste se taca stalno oblacila u duuuge haljine, suknje, nije nosila minice i izgledala je k'o da je iz onih medieval vremena izasla, ali ona je imala STILA!!!!
.               The Shamrock crew
                     Borovnica Crew  :drinkers:

I am singin' for my pleasure
An' that's my only measure
That's my cure for livin'
When I'm feelin' bad

fatality

Ovim slikama ima sigurno godinu dana, ne znam kako ih jos uvek niste videli...
There is a light above my head,
Into your eyes my face remains.

Petra

'Ako mi zivot krila skrati i sneg u oku pocne da veje, znam, bar se necu kajati sto sam umeo da se smejem. ..'  - Mika Antic

Crownless Phoenix

Citat: fatality poslato Januar 08, 2009, 17:06:55
Ovim slikama ima sigurno godinu dana, ne znam kako ih jos uvek niste videli...
ne kopamo bas cesto po njihovoj arhivi slika...
ovu sa zelenom haljinom sa videla, ali ostale...

btw, svidja mi se ona u crnoj haljini i svidja mi  se anetina tetovaza :lol:

When I'm feelin' bad

defekt

meni je osobno anette baš simpatična, jest da se vokalno ne može uspoređivati s tarjom, ali mi se izuzetno sviđa njen stil i odnos prema nightwishu, ona je posebna, boli je za sve šta će reć, i zašto bi se sad ona oblačila kako netko drugi zamišlja? jednostavno je jedinstvena, i to mi se kod nje sviđa. a također, ima godina koliko ima, ponaša se kao da ima 15, žena se čini kao da ima srca, više nego tarja :D

fatality

Citat: defekt poslato Januar 09, 2009, 19:36:14
meni je osobno anette baš simpatična, jest da se vokalno ne može uspoređivati s tarjom, ali mi se izuzetno sviđa njen stil i odnos prema nightwishu, ona je posebna, boli je za sve šta će reć, i zašto bi se sad ona oblačila kako netko drugi zamišlja? jednostavno je jedinstvena, i to mi se kod nje sviđa. a također, ima godina koliko ima, ponaša se kao da ima 15, žena se čini kao da ima srca, više nego tarja :D

Slazem se sa ovim. Mnogi ljudi i dalje ne mogu da svare to da Tarja vise nije u Nightwish-u tj. oni je i dalje posmatraju kao deo istog. Zbog toga stalno porede nju sa Anette i zbog toga su njihova negodovanja prema Anette multiplikovana. Realnost je, naravno, drugacija. Mogu da se kladim da, da se Anette pojavila kao pevacica nekog drugog benda slicnog zanra, da ti isti ljudi ne bi toliko pljuvali po njoj, ma koliko im se ona ne svidjala. Njima je ona poremetila koncept koji su imali u glavi o Nightwish-u i zato ne mogu da je svare nikako. Cinjenica jeste da je Nightwish sa Tarjom bio jedan unikatan koncept ali je takodje i cinjenica da se koncept menja. Kao primer toga necu uzeti Nightwish sa Tarjom i Nightwish sa Anette. Dovoljno je da preslusate albume Angels Fall First i Once i bice vam jasno. Oni koji ovo sto pre shvate bice im lakse. Oni koji odbijaju ovo da shvate, there's nothing I can do... :dontknow:

defekt

uostalom, nije stvar u pjevačici, već u pjesmama, za koje je zaslužan Tuomas, a pjesme na dark passion playu su kvalitetno skladane, te svaka ima dušu, koju joj nije dala anette, već tuomas, a na kraju krajeva, šta fali njenom pjevanju na albumu?
nightwish nije ni trebao bit bend s opernom divom na čelu.
a gle, i tarja je izdala album, pa kome se sviđa samo njen glas onda nek to sluša, a fanovi nightwisha (pazi nightwish nije tarja bila sama po sebi) nek slušaju novi album :D
svaka uvreda anette je beskorisna :D

fatality

Citat: defekt poslato Januar 09, 2009, 21:11:40
uostalom, nije stvar u pjevačici, već u pjesmama, za koje je zaslužan Tuomas, a pjesme na dark passion playu su kvalitetno skladane, te svaka ima dušu, koju joj nije dala anette, već tuomas, a na kraju krajeva, šta fali njenom pjevanju na albumu?

Nista.

nightwish nije ni trebao bit bend s opernom divom na čelu.

To je samo dokaz vise o mojoj prici o promeni koncepta...

a gle, i tarja je izdala album, pa kome se sviđa samo njen glas onda nek to sluša, a fanovi nightwisha (pazi nightwish nije tarja bila sama po sebi) nek slušaju novi album :D
svaka uvreda anette je beskorisna :D

Ja bih iskoristio izraz "pucanje u prazno". :) BTW, meni se i Tarjin album mnogo svidja ali vise volim DPP...

Sirius

Ovo sad nema veze sa tim sto peva u NW, ali meni se nista ne svidja u njenom stilu i izgledu. A to da ima 30+ godina a da se ponasa kao da ima 15 mi stvarno nije pozitivno..Al dobro,da ne pocinjemo raspravu po 76. put,svako ima svoje razmisljanje...
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

Crownless Phoenix

Citat: defekt poslato Januar 09, 2009, 19:36:14
ima godina koliko ima, ponaša se kao da ima 15, žena se čini kao da ima srca, više nego tarja :D

bas zato sto se ponasa kao da ima 15 a ima 30i  kusur, to mi se ni moalo ne dopada...
ponasa se pomalo budalasto...

Citat: Sirius poslato Januar 10, 2009, 13:30:19
Ovo sad nema veze sa tim sto peva u NW, ali meni se nista ne svidja u njenom stilu i izgledu. A to da ima 30+ godina a da se ponasa kao da ima 15 mi stvarno nije pozitivno..Al dobro,da ne pocinjemo raspravu po 76. put,svako ima svoje razmisljanje...

potpisujem

When I'm feelin' bad

Faustus

Muzika nije isto sto i imidz, iako su u svetu moderne muzike oni ipak povezani. Mislim, Mozarta niko nije smarao zato sto je nosio one debilne perike :lol:
Necu da diskutujem o tome previse, ali stvarno mi je besmisleno reci da ce NW postati pop-rok ili nesto slicno bend na osnovu Anetinog oblacenja.
Dark Passion Play je izuzetan album, sa svojim usponima i padovima, ali nikako nije pop album.
Anete moze da se oblaci kako hoce sto se mene tice, mada razumem i ljude koji kazu da bi trebala da ispostuje dosadasnji imidz Nightwisha.
Ne osudjujmo ipak previse rano.
We're just a second in time
The last in the line
Of the prey that walks the Earth
Good and evil combined!

This is my church of choice,
Love's strength standeth in love's sacrifice!

You can't buy peace of mind in a fuckin' store,
You could do with less but you all want more!

NIJE SVAKO KO LUTA IZGUBLJEN

"Destiny is an excuse for those who don't have the strength to fulfil their wishes. Everything is possible. Even the impossible."
Tuomas Holopainen

Ika

Ne rekoh ja da cje oni postati to na osnovu oblachenja, vec prwo i osnowno zbog njenog nachina pevanja. Ne vidim kako oni to ne idu u pop struju sa lalalalalalala pesmicama (ok, mozhda i nisu toliko lalala koliko ih ona interpretira na taj nachin).

Losha pewachica za owu wrstu muzike. DPP je pokushaj necheg welikog shto je rezultiralo ... ni u chemu dobrom. Jbg swako ima prawo na swoje mishljenje. ;)

Petra

Tek cemo videti sta ce se desavati sa clanovima Nightwish-a i kako ce bend biti prihvacen dalje. Anette mi je za sada ok, mozda ce se promeniti ili  nece, sve je to njen izbor. Imidz mi se nimalo ne dopada ali je ipak ona pevacica mog omiljenog benda i bio bi red da je bar na trenutak ispostujem i ne pljujem po njoj
'Ako mi zivot krila skrati i sneg u oku pocne da veje, znam, bar se necu kajati sto sam umeo da se smejem. ..'  - Mika Antic

Faustus

Da, necemo se tuci, a? :lol: Svakom svoje, ali se raspravljamo da uvidimo sve strane price.
Aneta ima pop-like glas, da. U fazonu, mogla bi da peva i u nekom pop bendu. Ali i gomila pevacica iz rok, pa i metal bendova ima slican glas. Ovde je u pitanju, sto rece jedan coek gore :), kontrast Tarja:Anete, zbog koga se druga osudjuje. I zbog koga i ceo Nightwish vecim delom nezasluzeno trpi napusavanja. Ali ajd...
The last in the line
Good and evil combined!

"Destiny is an excuse for those who don't have the strength to fulfil their wishes. Everything is possible. Even the impossible."
Tuomas Holopainen

Ika

:D

Hm, pa shta znam...ima neke istine...

Napushawaju i Tacu, nemoj misliti da nije tako. ;) I ja sama znam da je ona bila qchka oko nekih stwari. Ali jbg, fanowi onog jedinstwa metal + classical opera singing jednostawno ne mogu da sware trenutno stanje...posle takwog spoja owo...teshko. :|

E sad, NW je izgubio status meni omiljenog benda otkako su shutnuli Tarju tako da ne widim razlog zashto bih 'poshtowala' Anette, da mi se barem DPP swidja muzichki pa i hajde, a owako, nemam bash pozitiwnih stwari da kazhem za trenutni NW, pa ni za nju. ;) Bend cje biti prihwacjen, ja bar tako mislim...dok njoj jednog dana ne bude pukao glas. Toliko se naprezhe kad pewa, da imam utisak chesto da cje pucji. Narawno da je njen izbor da li cje da se menja ili ne. A shto se tiche izgleda i ponashanja na sceni, tu tek nemam pozitiwan komentar. Swe u swemu, neka im je sa srecjom. Mozhda sledecji album bude bolji, jer cje T. pisati/prawiti pesme bash za njen glas, mada se ja bash i ne nadam puno.
Hate me, ali ma koliko bila swesna da je Tuomas mastermind & da Taca nikako nije bila zlato, za mene je NW 'prilichno' umro onog dana kad je Taca izbachena, magije wishe nema... :|

Faustus

I don't hate anybody :) Saosecam sa tobom  :|
Ali vidis, ne nadas se puno za sledeci album. Sledi - ipak se nadas bar malo. Ima uvek nade za magiju :D I ako ti sledeci album bude sranje mozda onaj posle njega bude bolji. A mozda ti se i ukus malo promeni ;)
The last in the line
Good and evil combined!

Tuomas Holopainen

Ika

;) :D

Ma nade uwek ima, ona umire poslednja :D samo, ne bih prewishe da se nadam pa se onda mnogo i razocharam, obichno tako biwa. :) Chekam sledecji album pa shto ti kazhesh, nikad se ne zna, mozhda nas swe prijatno iznenade. ;)

+Leona+

Sto se tiche oblacenja... Moja baka bi rekla da je Anet jedna fina devojka... sa tim vezenim/pletenim/ne znam ni ja stvarcicama... Mislim da bi trebala da pokusa nesto sa stilistom. Tarjinim. Salim se, samo nek nadje stilistu 0.0 Ili nekoga ko ce da ide s njom u shopping, pa ona ovo sama kupuje!

Mogla bi i boljeg frizera da nadje.

A ''Folow Me'' je... Onako pevljivo, fino... Ja chekam taj novi NW album da vidim kako ce da peva ''pesme koje joj lezhe''. A do tad, cutim.

http://slavicadolasevic.daportfolio.com/
Save yourself and let them suffer!

fatality

Velika razlika izmedju Tarje i Anette je ta sto je se Tarja za ovih 10ak i kusur godina veoma dobro islifovala kad je show-biz u pitanju dok je Anette u tom kontekstu tek na pocetku. Setite se kako je Tarja izgledala na pocetku Nightwish-a i sta je sve oblacila, a kako izgleda sad. Nadam se samo da nikad vise nece obuci one uske kozne pantalone. Takodje, mislim da se "Nemo" kaput desava jednom u zivotu. Istu pricu prognoziram i za Anette...

Maza

covece... ove slike su tuga i beda.... koja je ono kombinacija odece... :|
definitivno joj trebaju i stilista i novi frizer... i ne treba sama da ide u shoping....
blago razocaravajuce :|
Love is the only truth
Pure as the will of youth
Until it breaks your heart :sad5:

Bound by this passion, I'm begging you please let me go
There is no escaping the feeling, I can't fight anymore :sad11:

With the absence of the heart
we could never smile
we can feel the bitter tears :wub: