Anette Olzon

Započeo Winter's Son, Maj 24, 2007, 22:44:06

prethodna tema - sledeća tema

+Leona+

Hahahaha... XD
Nije ni Anet bas za ''svaku devojku'' sto se tiche pevanja, ali STD je diskutabilan... Moze to i macka XD

http://slavicadolasevic.daportfolio.com/
Save yourself and let them suffer!

Sawe

Ja na sve imam samo jedno da kazhem... Zhena je glupa i retardirana!!!
Ona sama treba da uvidi da joj ovo ne lezhi.... Nece ona pevati visoke tonove ako se dernja kao manijak i razjapi cheljusti kao da lovi antilopu....
Glas joj je josh uvek na nivou nekog 9-ogodishnjeg dechachica... Mislim da bi se savrsheno uklopila u hor bechkih dechaka...... A to da li mi se svidja ili ne, necu da komentarishem jer o ukusima ne vredi raspravljati.........
Kenjam, ali ko mu jebe mater.... :D
..............Ma bole me brige!!....................

Coa Smor

:icon_thumleft:
What-ifs, Maybes and Might-have-beens fly, soft petals on a breeze.
What-ifs, Maybes and Might-have-beens. Why-nots, Perhaps and Wait-and-sees.

Dominixux

BILO JE KRAJNJE VREME  :histerija:

Singer Annette Olzon will quit Nightwish?

Nightwish singer Anette Olzon who recently launched her own web site at www.anette-olzon.com. is alleged having problems with the band regarding Nightwish's recent three-months break from touring. Anette reply, "At the moment, we don't have any problems. I think any group, working group, can have, after being together for a while, there will be this conflict state — every group has it; it's important for the evolvement of the group, and I think we need it. The problem wasn't that we had a problem, it was that we were so, so tired. All of us. There was no rest last year. [And now] we are all happy. We are very happy."

To manage this problem, Annette recently hired a personal manager and stated "It was a hard decision for me because I didn't want problems with the band. I said that I have different needs in these areas than the rest of the guys. I, for example, need clothing sponsors which doesn't interest the rest of the band. Now I have a person who will be able to take care of that kind of stuff ''.

Interview with Nightwish keyboardist/mainman Tuomas Holopainen revealed that Anette's divorce also one of the factor that lead this frenzy problem occurs. Tuomas replied, "She has told me a couple of times that she might not be able to handle it, on top of her divorce. I've seen her close to collapse and it has scared me, so we are protecting her. There will be no more interviews."

He added "At the beginning I had a feeling of déjà vu," he replied. "But when we discussed it I understood that she needs somebody who speaks her own language [Swedish]. Her manager is a very, very reasonable guy." Will Anette Olzon become the second singer leaving Nightwish after Tarja Turunen? I hope not.

http://guitarshits.blogspot.com/2009/05/singer-annette-olzon-will-quit.html
Hahhahhaahhaha!

NaxSwanheart

A jaaaaaaadna :/ sad mi je zhao...

+Leona+

A brate pa ne bira ona sta ce da peva, nema vise smisla napadati je... A te izjave su bas matore, ima nekoliko meseci kako su to rekli tako da nista od toga... Sledeci album ce joj sigurno bolje lezati jer ce pesme biti pravljene bas za njen glas, ja ocekujem da ce se bas poboljsati. A sajt joj extra izgleda, bas je kul dizajn itd :) I plava boja joj lepo stoji, osvezava lice.

Sawe

Ovako, nije tachno da ONA ne bira shta ce da peva....
Ako vidi da ne mozhe i da joj ne ide, onda za tako neshto postoji rechca NE...
Kao shto su mnogo pevacha i uradili u drugim, mnogo vecim i uspeshnijim, bendovima mnogo ranije... Ona je ta koja je trebalo da kazhe:"E ljudi, nemojmo da se zavaravamo... Ovo meni ne ide.... Nadjite nekoga kompatabilnijeg od mene..."
I da se lepo i fino zavrshi... Svi bi voleli da pevaju u NW-u, ali nemaju svi glas za to...
..............Ma bole me brige!!....................

Faustus

Tako puno mrznje... :)
We're just a second in time
The last in the line
Of the prey that walks the Earth
Good and evil combined!

This is my church of choice,
Love's strength standeth in love's sacrifice!

You can't buy peace of mind in a fuckin' store,
You could do with less but you all want more!

NIJE SVAKO KO LUTA IZGUBLJEN

"Destiny is an excuse for those who don't have the strength to fulfil their wishes. Everything is possible. Even the impossible."
Tuomas Holopainen

xxanaxx

Citat: Sawe poslato Maj 27, 2009, 23:12:58
Ona je ta koja je trebalo da kazhe:"E ljudi, nemojmo da se zavaravamo... Ovo meni ne ide.... Nadjite nekoga kompatabilnijeg od mene..."
I da se lepo i fino zavrshi...

i naravno ona nikada nece da kaze... >.>

Coa Smor

Ja mislim da je ona prilično kompatibilna i da će biti još kompatibilnija kad se Tuomas seti da muzika ima smisla i bez londonskog simfonijskog :)

Nightwish je upravo zato i bio zanimljiv što Tarja od početka u suštini *nije* kompatibilna
What-ifs, Maybes and Might-have-beens fly, soft petals on a breeze.
What-ifs, Maybes and Might-have-beens. Why-nots, Perhaps and Wait-and-sees.

Crownless Phoenix

u smislu da je tarja pocela sa tim da u metal uvodi operski gals, tj toma je zbog tarje mrnjao pravac mouzike, tako da je u pocetku bila interesantna zbog toga...
a ovo... pa ne znam, ali nije ona toliko kriva, mada je sposobna da donosi odluke. ako joj ne odgovara bend moze da da otkaz.
.               The Shamrock crew
                     Borovnica Crew  :drinkers:

I am singin' for my pleasure
An' that's my only measure
That's my cure for livin'
When I'm feelin' bad

OldNightwishFan

Bilo ono istina ili ne, nije mi žao. Jeste ona jadna pretrpela sve to itd. ali brate, kako voleti nekog ko treba da bude Tarjina zamena, koju NIKO na svetu ne ume da zameni... :P jbg, it's cruel world...

Citat: Faustus poslato Maj 27, 2009, 23:25:39
Tako puno mrznje... :)

Hahaha, da da :lol:
...I listened to my heart beating
The faint rush of my blood
I listened to my heart beating
The echoes from space... :)

Wild As The Beast I Ran Into The Night! :)

Arhimede, mater ti radoznalu! :evil:

...A real RocknRolla wants a fucking lot...

OldNightwishFan

I šta bi, jel ostaje isti sastav benda?
...I listened to my heart beating
The faint rush of my blood
I listened to my heart beating
The echoes from space... :)

Wild As The Beast I Ran Into The Night! :)

Arhimede, mater ti radoznalu! :evil:

...A real RocknRolla wants a fucking lot...

+Leona+

Fallen Angel

Dzaba joj sve......nikada je necu voleti kao Tacu.......nije joj ni do kolena......msm jedino dobro je to sto je ona susta suprotnost Taci.....bilo bi bzv da su uzeli sad neku opersku......makar po meni......Anetta ima solidan glas ovako kad slusam na albumu, mada je uzivo upola slabiji......
Carry my soul into the night,
May the stars guide my way.
I glory in the sight,
As darkness takes the day.

LoveGhost

Citat: Coa Smor poslato Maj 28, 2009, 07:10:39
Ja mislim da je ona prilično kompatibilna i da će biti još kompatibilnija kad se Tuomas seti da muzika ima smisla i bez londonskog simfonijskog :)
Nightwish je upravo zato i bio zanimljiv što Tarja od početka u suštini *nije* kompatibilna

Potpuno se slazem sa tobom :D !

Ja kod Anette ne volim to sto je na koncertima muzika duplo jaca od njenog glasa i jedva se cuje xD . Ne moze da ispeva to na pravi nacin... Ali najiskrenije vidi se veliki napredak sa pocetka njenih nastupa sa NW-om i sada
"Anette and Tarja should have a daughter together.
Then all the arguments would be over!"

Neke od najgorih stvari ucinjene su najboljim namerama

+Leona+

Citat: LoveGhost poslato Jun 01, 2009, 11:01:57
Ali najiskrenije vidi se veliki napredak sa pocetka njenih nastupa sa NW-om i sada

+1
Bash se vidi napredak :)

LoveGhost

Secam se prvih "Nemo" snimaka sa Anette :histerija:  :histerija:  :histerija:  :histerija:  :histerija:

Ovo sada nije bas nesto ali je 100 puta bolje nego ono na pocetku

Blademaster

Najace sto sam procitao do sad je da je Taca zablistala u punom sjaju bez nw-a  :icon_confused: :icon_confused:

daj boze da ode aneta, ja je ne mrzim ali nema ona sta da trazi u nw
nek dodje neka slicnog Tarjinom glasu... bolje da je kopira nego da bude ko Aneta...

Make me wonder what's the meaning of life
What's the use to be born and then die
Make me guess who's the one
Behind the mask of Father and Son

In the glades of summer
A light still wanes in you

Selena

Pricamo o kopijama-pa bolje je da dodje neko sa drugacijim glasom,ako vec prave izmene.Tarja ima jednostavno PRELEP glas,neponovljiva je,a nista ne fali ni Anette,devojka super peva,a i trudi se.Ali opet,da Tarja nije...uradila ono sto je uradila,mi bi smo je i dalje gledali u okviru NW-sta da kazem,procitajte otvoreno pismo upuceno njoj.Ali zaista je vreme da gledamo ka buducnosti,a ne da nas usporava proslost-Tarja je otisla(i sada je solo pevacica)...NAVIKNITE SE!!!
Death is easier than a pen,and duty is heavier than a mountain...You choose.

"Prošla su proleća sa vesnicima sreće
     Čovek se u dušu kocka, smrt zemljom kreće
     Vatra urla, vetrovi kidaju, a zemlja drobi
     Dok iskidan sluga sanja o svojoj kobi."

Love Aragorn :heart:

+Leona+

Hm, ja sam DPP skinula sa neta cim je izasao, i odusevila sam se. Odmah nakon tog preslusavanja kupila sam i original cd i to mi je jedini original iz NW kolekcije, za sad. Super je album, ali mislim da ne moze da se nazove powerom. To nema veze sa Anetinim vokalom, mogao je bilo ko da peva, radi se o muzici - to jednostavno nije power.

Selena

Meni se sviđaju pesme,a inače ne jurim za,hm...rasnim metalom.
Death is easier than a pen,and duty is heavier than a mountain...You choose.

"Prošla su proleća sa vesnicima sreće
     Čovek se u dušu kocka, smrt zemljom kreće
     Vatra urla, vetrovi kidaju, a zemlja drobi
     Dok iskidan sluga sanja o svojoj kobi."

Love Aragorn :heart:

Fragile_Dreams

I ja imam DPP original, odslusala sam i regularnu i orkestarsku verziju albuma, ali nista posebno. I bez Anettinog glasa nekako mi je to suvise orkestra i horova (iako jako volim klasicnu i filmsku muziku) , a premalo onog sirovog Nightwish zvuka, tj. metala. Tako da, nije samo Anetting glas uneo promenu, pre ce biti da je izbacivanje Tarje dalo Tuomasu vecu slobodu u "smeksavanju" muzike koji pravi. :] 
On je odabrao da se ne zadržava bilo gde.
On je odabrao da odlazi,
on je odabrao da se odriče,
i da ne pita za smisao ili razlog,
on je naučio da se ne okreće.

Fragile_Dreams

Ne znam. Ni u sta ne verujem dok ne cujem svojim usima.
On je odabrao da odlazi,

Islander

Drzite se teme  -.-

*yokyyay*

Citat: Illusionist poslato Maj 25, 2007, 11:45:38
Ja sam je vec nekako zavoleo. Valjda sto je vise pljuju ja kontriram ili sta je.
Meni odgovara njen glasic, izgleda u  najmanju ruku cudno..
ali ona ne mozhe da se poredi sa tarjom...

Islander

Nema sta da se poredi. Nije ona Tarjina zamena.

LoveGhost

Mene svaka diskusija o ovome polako nervira... Tarja je otisla, mozemo mi Anette da vredjamo koliko hocemo iako je ona najmanje kriva i bilo sta ucinila...

Fragile_Dreams

I mene diskusije Tarja - Anett polako pocinju da nerviraju...
Tacno je da je onda otisla i da je sva prica ustvari mlacenje prazne slame, ali se ne slazem da je onda bas potpuno nevinasce u celoj prici. Jeste najmanje kriva u smislu poredjenja, mislim na to da je svi momentalno porede sa Tarjom, a to je smesno. A s druge strane, mogla je sama da proceni da li takav teret moze da nosi i da odradi valjano posao koji je prihvatila.
On je odabrao da odlazi,

LoveGhost

Gledaj... I ja bih se prijavila za NW pevacicu da iole znam da pevam :lol: ... Svi mi sebi zelimo najbolje zar ne? Dok ona ima fanove koji vole i nju, ili samo nju ona ce da smatra da je dovoljno dobra za NW... Tu su krivi ostali clanovi NW-a... Valjda oni, posle 10 godina znaju sta je najbolje za bend