Anette Olzon

Započeo Winter's Son, Maj 24, 2007, 22:44:06

prethodna tema - sledeća tema

+Leona+

A zar postoji neki shablon kako treba jedna pevacica da izgleda i sta treba da oblaci? Nznm, nek isprobava sta moze, ne moze to niko da joj zabrani... Ako joj se svidja, nek nosi.

http://slavicadolasevic.daportfolio.com/
Save yourself and let them suffer!

Lost Lullaby

ne postoji shablon za pevachice, nego postoji ukus i neukus :lol: ne gledam ja ovde nju kao pevachicu, nego kao choveka koji ima ochajan stil xD
Might be waiting for someone,
Might be there for us to see,
Might be in need of talking
Might be staring directly at me.....

DREAMERS NEVER REALLY DIE

Who's the one with the sickest mind....now?

.take hold of your time.
.step into the line.

.from loss into your embrace :heart:.

Fragile_Dreams

Pa slazem se, i kazem da ok, ne mora da se oblaci kako bismo mi voleli ili kao vecina pevaljki u metal bendovima, ali moja konstatacija je da ovo izgleda ocajno i da mi je malo smesno to sto je jos kao pokusala da se uklopi (farbanje u crno, manje vise "normalna" odeca, bla bla) pod pricom "ne, ne ja to samo zbog sebe radim" i onda posle 3 meseca opet je plava i fura neki stil koji je meni "bezukusan".

Slazem se sa Uspavankom. :]
On je odabrao da se ne zadržava bilo gde.
On je odabrao da odlazi,
on je odabrao da se odriče,
i da ne pita za smisao ili razlog,
on je naučio da se ne okreće.

+Leona+

Ali ima i dobrih momenata. I naravno da ce pokusati da se koliko toliko uklopi u bend, ljudi bi je svejedno pljuvali i da nije pokusala... Bilo bi u fazonu da svejedno ne odgovara bendu. Nije sija nego vrat.

Islander

http://www.youtube.com/watch?v=zsOJ45V3aO4&feature=related

Al' je zavukla na kulturan nacin onima sto joj pokazuju srednji prst na svirkama....... Svaka joj cast.

chess

Uuuu spustila ih je maximalno :]

LoveGhost

Ovo mi se svidelo... A i evo ovde je bas lepo izgledala xD ... Mozda jeste malo ruznjikava, tj. bleda ali je po meni opet lepsa od mnogih u tim godinama... Malo sminke oko ociju njoj resava stvar (dobro i puder xD)
"Anette and Tarja should have a daughter together.
Then all the arguments would be over!"

Neke od najgorih stvari ucinjene su najboljim namerama

+Leona+

Selena

Death is easier than a pen,and duty is heavier than a mountain...You choose.

"Prošla su proleća sa vesnicima sreće
     Čovek se u dušu kocka, smrt zemljom kreće
     Vatra urla, vetrovi kidaju, a zemlja drobi
     Dok iskidan sluga sanja o svojoj kobi."

Love Aragorn :heart:

Crownless Phoenix

nek pokazuju srednji prs' vazno da su mi platili :P :lol:
.               The Shamrock crew
                     Borovnica Crew  :drinkers:

I am singin' for my pleasure
An' that's my only measure
That's my cure for livin'
When I'm feelin' bad

LoveGhost

pa oni su ispali budale... daju mnogo para samo da bi joj pokazali srednji prst :| ... svaka im cast za glupost... kada imaju para za bacanje :P

Coa Smor

A možda ga uopšte ne pokazuju njoj :O
What-ifs, Maybes and Might-have-beens fly, soft petals on a breeze.
What-ifs, Maybes and Might-have-beens. Why-nots, Perhaps and Wait-and-sees.

LoveGhost

A kome ce :lol: xD ? Mada si mozda u pravu, ali ipak mislim da je bilo upuceno njoj xD ...

Sirius

Sad pogledah prvi put Lowlands 2008,i stvarno moram napisati utisak. Prvo,sa muzicke strane,svaka im cast,super su uvezbani,i ono zvuci predobro! E sad,sto se Anette tice,evo razmisljam,i ja ne mogu 1 pozitivnu stvar o njoj da kazem...Pocevsi od UZASNOG pevanja,preko apsurdnog stila,sve do kreveljenja i kod najemotivnijih pesama,meni je ono smesno. Ne znam stvarno,posle ovoliko vremena objektivniji biti ne mogu,ponasa se ko da ima 14 godina,a ko hoce da se onako slatko ismeje nek pogleda Wish I had an angel,posebno na refren obratiti paznju...Ono bi bilo sramota i za vokale demo bendova!Zena falsira za 3-4 tona...Da ne pricam muke Tantalove za svaki deo pesme u kojem se imalo visocije peva.Eto,olaksao sam dusu :)
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

Coa Smor

Ja ni Tarju nisam čuo da peva Wish I Had An Angel uživo kako treba, pretpostavljam jer crkne dotle i možda jer nije navikla da radi grlom mada nem pojma kolko to veze ima :icon_confused:

Sirius

Da opet ne pocnu poredjenja,al poslusaj ovaj Lowlands,ovo nije "ne otpeva kako treba",ovo nema veze sa zivotom

Coa Smor

Selena

Moraju i ona i Marco da se poprave.
Death is easier than a pen,and duty is heavier than a mountain...You choose.

"Prošla su proleća sa vesnicima sreće
     Čovek se u dušu kocka, smrt zemljom kreće
     Vatra urla, vetrovi kidaju, a zemlja drobi
     Dok iskidan sluga sanja o svojoj kobi."

Love Aragorn :heart:

+Leona+

Marco je super, ja ne znam coveka koji pije vodku a i dalje ima dojaja glas. Ova je sjebala pesmu suvisnim stvarima na kraju... Onaj vibrato (valjda je to poenta) joj je odvratan.

+Leona+

OldNightwishFan

Nije mi toliko smetalo dok je upropaštavala samo ostatke NW-a, čak sam se navikao. Ali da neko ko za sebe veruje da je pri zdravoj pameti, misli da treba pomešati npr. pop i metal... devojko, molim te, idi leči se, ja ću ti plaćati tretmane u Lazi Lazareviću, kol'ko god je potrebno...
...I listened to my heart beating
The faint rush of my blood
I listened to my heart beating
The echoes from space... :)

Wild As The Beast I Ran Into The Night! :)

Arhimede, mater ti radoznalu! :evil:

...A real RocknRolla wants a fucking lot...

LoveGhost

a kako to ONA mesa pop i metal?

Ako je to zbog inervjua onda nista, tek sada sam provalila link  :pop:

The Pendulum

Ma, ona od kad je dobila taj blog, ne moze da prodje dan a da nesto ne napise.I sad vise ne zna sta ce pa lupa gluposti.

Pitam se da li Tuomas i ostali citaju njen blog. :roll:

LoveGhost

Ja sam donekle razumela... Malo mi se vise spava xD pa da li neko moze jednostavno da mi kaze sta je ona tu htela da isprica :lol: ?

Sirius

Haha e stvarno,ova zena vise nije normalna XD Kad citam ovo,imam osecaj da je ove recenice napisao neko ko ima 11 godina

OldNightwishFan

Citat: LoveGhost poslato Jul 24, 2009, 00:39:01
a kako to ONA mesa pop i metal?

Deo o tome kako vokali treba da pevaju sve redom, a ne samo jedan žanr... kako mrzim priče na tu "united we stand!" foru, još mi samo fali tamo neki koji veze nema s muzikom, da krene da peva neku metal pesmu... :roll:
...I listened to my heart beating
The faint rush of my blood
I listened to my heart beating
The echoes from space... :)

Wild As The Beast I Ran Into The Night! :)

Arhimede, mater ti radoznalu! :evil:

...A real RocknRolla wants a fucking lot...

LoveGhost

ma ja prvo nisam videla link...

a tekst nisam bas najbolje shvatila en znam sta mi je :|

+Leona+

Ona zivi u nekom svom hipi svetu. Jebem ja njoj mater. Znaci gledam kakve sve gluposti pishe. Nema pojma o cemu pishe! Stvarno sam pissed off... Alo bre matora... Odrasti... Ovo kao da je pisala neka klinka... Kakva Avril, kakva Britni??? Zar makar nije mogla da napise bolje predstavnike te muzike?
Ne, mislim da znam zasto je ovako kivna na ''classical singers''... Zato sto NE UME da peva tako, nikad nije ni umela. Koja patetika!

+Leona+

''Can you imagine what the opera/classical people say about those classical singers who sing in a "metalband"?? Oh my god...that cant be done...opera is sooooo special and metal is not music... I have myself heard these things being said in the Music university and among classically trained people.''

Brate, ovo mogu da kazhu samo uskogrudni i neobrazovani ljudi... Eto koga ona slusa...

''And how come so many people think it´s ok to bring opera or classical singing into metal but wouldn´t accept for instance Britney or Avril Lavigne to sing metal??''

Zato sto je Britnin glas kompjuter, a Avrilin je totalna suprotnost, glas devojcice bukvalno, a to ne ide uz ozbiljan metal bend...

''And like when I started taking vocal lessons at 15 years of age... You MUST sing opera or classical!! Rock voice will kill your voice!!!''

Trebala si da naucis osnove pevanja, idiote...

Ja nemam vishe reci... Do skoro sam imala misljenje njoj koje je bilo nesto tipa: ''Pa jadna ona, ni sama nije znala u sta je upala kad je dosla u NW... Ne treba da bude niko grub prema njoj... A i valjda ce se popraviti u pevanju... I sad vidim njen blog, u kom pishe sta je jela i pila, salje slike svojih nalakiranih noktiju itd... Hm. Osoba koja se bavi ozbiljno necim i ulaze sebe u to, ne bi trebalo da ima TOLIKO vremena za shopping, izlaske, fotkanje istog i pisanje o tome... I jos dopisivanje sa ljudima koji imaju nesto da kazu na to. Sto ce reci da ona sebe uopste i ne ulaze u to sto radi, nit' se trudi da se popravi... Ima kesh, ima popularnost, kroz par njenih komentara sam skapirala da ce uskoro reci da je NW pop i da je ona glava benda... Ja o njoj ne mogu vishe nikad da imam pozitivno misljenje. Ovo je toliko neprofesionalno i detinjasto, toliko naivno... I odvratno mi je. Izvinjavam se na psovkama i grubim recima, ali nisam mogla da se suzdrzim.

Fragile_Dreams

Aminujem prethodna dva posta.
On je odabrao da se ne zadržava bilo gde.
On je odabrao da odlazi,
on je odabrao da se odriče,
i da ne pita za smisao ili razlog,
on je naučio da se ne okreće.