Tuomas Holopainen

Započeo Sleepwalker, Avgust 15, 2005, 21:47:35

prethodna tema - sledeća tema

Winter's Son

Citat: Arwen poslato Septembar 07, 2007, 17:23:43Čovjek je stvorio NW!Naš omiljeni bend...napadati njega je isto što i napadati bend.
Ne bih se slozio sa time. Da on stvara demo snimke i utiche na kompoziciju stvari koju na kraju, kad je album spreman, to da, ali, isto koliko je on stvorio NW, toliko ga je Tarja iznela u svet, razglasila i uchinila posebnim. I Aneta chini Nw posebnim na drugi nachin, ali da napadom na tomasa napadam NW!! :shock: onda, napadom i na Anetu napadash bend... Nije samo Tomas ceo Nightwish... A i istina je da se promenio na Once turneji... misllim, kakav je stav zauzeo na EOAE kada su se oprashtali od publike :roll: mislim :puke:
Za mashtu i umetnost skidam kapu, ali kao choveku-nikada....
Citat: Winter's Son poslato Januar 30, 2009, 18:59:53
Zivi svoj zivot najbolje shto mozesh a drugima isti zagorchavaj, naravno, najbolje shto umesh :saint:
"Ja kad serem, serem sa stilom..."

black_widow

^^
alelujah for voradora
:D
*HOLY TORTURE TRINITY*

~TORTURE SPANKER~

Angel Of Light

moj muz:potpuno se slazem sa tobom i podrzavam :)
there can be miracles, when you believe...
-----------------------------------------
bila Tarja...muk... :wub: :wub:

Elizabeth

ja sam mislim da sam definitivno prestala da se onako klinachi palim na tuomasa...eh shta su ti tinejdzerske godine...pussta secjanja... :lol:

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Arwen

ne palim se tinejdžerski na njega...više bi se moglo reći da mu se divim.
I hate when they think I'm just I child

Lomelinven

pa niko nije rekao da se ti tinejdzerski palis na njega, vec je marta rekla da se ona nekada davno tinejdzerski palila na njega :)

i ja sam se palila na marca, ali onda sam skontala da je ozenjen...eh nije me cekao.. :sad5:

pa da, i ja se divim tomi, neverovatne melodije je stvorio...bolje reci...vecne...barem za mene..ali, samo u tom pogledu, rekla bih..

hmm... i voli diznija, uvek sam ga smatrala za dushicu zbog toga  :wub:

Angel Of Light

heh,ja ga nikad nisam preterano volela ali za melodije koje je stvorio svaka mu cast :)
there can be miracles, when you believe...
-----------------------------------------
bila Tarja...muk... :wub: :wub:

Arwen

Citat: Lomelinven poslato Septembar 08, 2007, 18:58:07
pa niko nije rekao da se ti tinejdzerski palis na njega, vec je marta rekla da se ona nekada davno tinejdzerski palila na njega :)

i ja sam se palila na marca, ali onda sam skontala da je ozenjen...eh nije me cekao.. :sad5:

pa da, i ja se divim tomi, neverovatne melodije je stvorio...bolje reci...vecne...barem za mene..ali, samo u tom pogledu, rekla bih..

hmm... i voli diznija, uvek sam ga smatrala za dushicu zbog toga  :wub:

Ponavljam...ne palim se na Tuomasa,ja volim plavušane...Tuomasa cijenim i divim mu se,to je sve,mislim šta ću kad je GOD!!!!!!!!!!!!(dosadna sam)

damn,trebala sam se predstaviti kao da mi je 25 godina...možda bi me netko shvatio ozbiljno za promjenu...but trust me,nisam jedna od onih koji su počeli slušat NW kad su vidjeli spot za nemo na mtw,moj tv tad i nije hvatao mtv,ako ćemo iskreno....prvo sam preslušala oceanborn koji mi je posudio jedan moj komšija,a ne once...ako je u tome problem.Mislim,svi se žale na nas novije fanove i napadaju nas da smo NW počeli slušati onda kad su postali komercijala...nije fer(ovo nema nikakve veze s vama,pišem čisto onako,jer na drugim forumima ima par takvih

I hate when they think I'm just I child

black_widow

ajde ovako drago dete :histerija: da ti kaze teta :histerija: neshto
normalno je ako imash osamnaest godina da nisi ranije ni mogla da saznash za NW ,odnosno mogla si,ali status starijeg deteta uglavnom ne-omogucjava da tu muziku razumesh a zatim i "volish" na pravi nachin...znachi normalno je da si pochela da ih slushash u doba Nemo singla i shta znam...
DRuga stvar PONAVLJASH neshto shto nema potrebe
lepo ti je objasnila-pa niko nije rekao da se ti tinejdzerski palis na njega, vec je marta rekla da se ona nekada davno tinejdzerski palila na njega
i NIKO tebe ne pikira zbog tvojih godine ovde 90 % foruma jeste tvoje godishte
MIss L stvarno ima dotichnu deformaciju da svima tepa :histerija:
a ja ne vidim da se neko prema tebi poneo kao prema derishtu
i josh neshto
i da si lagala da imash 25,ne znachi da bi ljudi ozbiljno shvatili tvoje mishljenje...to zavisi od argumenta i stava
a sem toga ja ti nikada i ne bi poverovala
:histerija:
*HOLY TORTURE TRINITY*

~TORTURE SPANKER~

Lomelinven

Citat: Arwen poslato Septembar 09, 2007, 20:32:29
Ponavljam...ne palim se na Tuomasa,ja volim plavušane...Tuomasa cijenim i divim mu se,to je sve,mislim šta ću kad je GOD!!!!!!!!!!!!(dosadna sam)

damn,trebala sam se predstaviti kao da mi je 25 godina...možda bi me netko shvatio ozbiljno za promjenu...but trust me,nisam jedna od onih koji su počeli slušat NW kad su vidjeli spot za nemo na mtw,moj tv tad i nije hvatao mtv,ako ćemo iskreno....prvo sam preslušala oceanborn koji mi je posudio jedan moj komšija,a ne once...ako je u tome problem.Mislim,svi se žale na nas novije fanove i napadaju nas da smo NW počeli slušati onda kad su postali komercijala...nije fer(ovo nema nikakve veze s vama,pišem čisto onako,jer na drugim forumima ima par takvih

a kako si na osnovu mog posta, koji si citirala ovde, uspela da izneses ovakav zakljucak?

pa ja stvarno nemam nista protiv tebe srecko, niti sam komentarisala kada si pocela da slusas NW, niti me to zanima, a kada je ko poceo da slusa muziku nije nikakav faktor za to koliko je ti volis i sta u njoj vidis ;)

a jeste, tepam svima, to mi je stvarno profesionalna deformacija - ja sam vaspitacica :lol:

i nisi dosadna, svi mi ovde volimo Tomu, jer da nije njega, ne bi bilo Najtfisha, je l' tako? tako je :)

jea :cool:

Imrahil

Citat: Arwen poslato Septembar 06, 2007, 23:26:48
Nemam šta pričati o Njemu,kad je On GOD!!!!!Heart and soul of Nightwish

Samo sto to srce prestaje da kuca...
you, the dead of my land, I envy you!
you, the dead of my land, I am proud of you!

there are no men like me. there's only me.

go then, there are other worlds than these

a thousand crystal towers,
a hundred emerald cities..

Jefimija

trokira :lol:

i na kraju

:histerija:

The passion of lovers is for death said she
The passion of lovers is for death

And slips her banshee smile

Borovnica Crew  :drinkers:

Send me the pillow....the one that you dream on

black_widow

*HOLY TORTURE TRINITY*

~TORTURE SPANKER~

Lomelinven

jaw danas sam kod Saki videla da Toma drzi igrachkicu dzonija depa kao gusara iz onih pirata na klavdzi :shock: bolesno :shock:

black_widow

a reci kako pokushava po imidzu da ga kpira
ma Tomica je gej i lozi se na Depa :histerija:
*HOLY TORTURE TRINITY*

~TORTURE SPANKER~

Lomelinven

pa i meni je dep u toj ulozi prilicno kjut, hocju reci, on je uvek kjut :D

ali toma ga pretera :shock:

ne znam, malo mi je cudan sad, onako na spuki wej :shock:

Rinoa

Citat: black_widow poslato Septembar 15, 2007, 19:45:05
a reci kako pokushava po imidzu da ga kpira
ma Tomica je gej i lozi se na Depa :histerija:

A tko se ne bi lozio na Deppa? :cow: Da je gej, meni ni nije bilo upitno :lol: I neka bude sta oce, samo da ne radi pizdarije od albuma... Al i to je cini se gotova stvar. Sad je samo gej. :/

Ja tu figuricu primjetila kad sam prvi put gledala EOAE, bilo je  :histerija:
What men or gods are these? What maidens loth?
What mad pursuit? What struggle to escape?
What pipes and timbrels? What wild ecstasy?

White Hunter

Ma chovek je istripovan..zhivi u nekom svom svetu..
Samo se nadam da to nije neka medijska zavrzlama...

"Our spirit was here long before you
Long before us
And long will it be after your pride brings you to your end "

White Hunter

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=82179

Evo jednoh intervjua..poenta je da snimaju novi spot...nadajmo se da ce biti pristojan... :lol:

Long before us

Lomelinven

pa verujem da cje biti pristojan ;) pominjao je nesto vrlooo lepo kada je spot u pitanju :mrgreen:

Rinoa

"I don't want to reveal the song that we're doing the clip for yet, but I can say that the video kinda goes hand in hand with the lyrics of the song, for once."

Da, bilo bi lijepo... :lol:
A koja bi pjesma mogla biti, bas me zanima...
What men or gods are these? What maidens loth?
What mad pursuit? What struggle to escape?
What pipes and timbrels? What wild ecstasy?

Lomelinven

"He continued, "Rovaniemi offered us the perfect location to shoot the video. This kind of Lapp wilderness feeling really comes out in this video — a sort of Lapp wilderness combined with the surrealism of Salvador Dali"

ovo mi uliva nadu :wub:

Elizabeth

mozda the islander? mislim, to mi se nekako poklapa sa lepim pejzazima :)

konachno da se on nakani da i razmishlja o tome da izbaci neku dobru pesmu sa novog albuma :roll: ovo do sad je blaga katastrofa, mada ja josh ni jedan spot nisam videla...ko zna na shta lichi onaj bbb :|

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

White Hunter

Upravo zato shto su oba spota proshla katastrofalno..mislim da zato i prave sledeci.. :lol:...

U principu ostatak pesama je dobar..tj. sve one koje su uklapaju u Lapp wilderness su dobre..i ne bi trebalo da ih promovishe nekim shugavim spotom koji se emituje na vivi... :roll:

Bice The Islander,ili 7 days..(skracena verzija)...na te tipujem...

Long before us

White Hunter

Long before us

Elizabeth

bezveze :|

nisam ga ni procitala do kraja, jednostavno mi ne drzi paznju...

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Ninoslav

A 10-minute interview with Tuomas Holopainen conducted by Restorm.tv on August 30, 2007 in Bern, Switzerland can be viewed below.

Enjoy this long interview!

http://www.valleyofwishes.net/site/news.php?extend.118.2
Namaste... Bow before me, brothers, show your respect, then create devastation...

==========================
...When there's nothing left to say
Lake of tears will find it's way...
==========================

Two For Tragedy

Auuuuuu ala ste mi se isr*li po Tomi ... Ubicu vas bre :lol:

Dalje od moje ikone ... koga boli uvo da li je gej ili ne,vazno je da postoji :)
.....::::: Tuomas on this 4um 4ever :::::.....

Never again
On your forcefed illusions to choke
You feed off my pain
Fee off my life...

A choir full of longing

Will call our ships to port

The countless lonely voices

Like whispers in the dark

White Hunter

Ma nije on gej..nego je malo postao seronja... :lol:

Ok je intervju...mada nismo chuli nishta novo...

Long before us

Crystal castle

Can't stop laughing 'cause of the pic!
Amor vincit omnia