Tarja Soile Susanna Turunen

Započeo Baki, Avgust 16, 2005, 00:17:54

prethodna tema - sledeća tema

Ika

Ma kakwi, znam na shta mislish, samo, ne mogu da se nekad ne suzdrzhim jer mi je Anette jako odbojna...nikad necju prihvatiti nju kao deo benda i ona nikad ni necje biti deo pravog Nightwish-a, kazhem pravog jer ovo shto su oni sada, to nije isti bend...narawno da ti post necju brisati ;) Takodje mi se dopada jedno milion puta wishe Tacino ponashanje na sceni ma koliko kuchkasto bilo od owog Anetinog... :roll:

Carcharoth

ma naravno,ja je i volim bas zbog tog kuckastog vesticjeg izgleda,ako mogu tako da se izrazim,ima nesto opasno(bas ono sto zameraju Aneti...izgleda ko klinka na LSD-u) u njenom nastupu...
a sta ces sve je to show bizz i ostale fore...
naklon vasoj moderatorskoj velikosti...
Moondance!?...no,no...Woolfdance!

Ika

Citat: Carcharoth poslato Jul 19, 2008, 16:14:27
ma naravno,ja je i volim bas zbog tog kuckastog vesticjeg izgleda,ako mogu tako da se izrazim,ima nesto opasno(bas ono sto zameraju Aneti...izgleda ko klinka na LSD-u) u njenom nastupu...

O choweche owo si sawrsheno rekao!  :histerija:  :icon_surprised:

Elem, Taca je u isto wreme i graciozna i zhenstwena ali takodje i "diwlja", zato najwishe i idem na cert, ne toliko zbog njenih pesama wecj zbog njenog scenskog nastupa, i narawno starih NW pesama...

petarnw

sta ce ti Tarjin fan klub??? pa imas iku.... :) sta god te zanima,tu je... :) :) :)
I walk alone
Every step I take
I walk alone

Ika

5re, swaka chast na owoj  rechenici :D xD

Ja bash sad gledam Live Lowlands 2005... diwna je :wub:

Carcharoth

ma ne treba meni nego ono,posto je najavljuju kao ex-Nightwish vocal,a ona uveliko solira,kontam,mislim da sad ima kredita da ima svoj sopstveni sajt a ne da bude pod  temom clanovi benda,ups,bivsi clanovi benda...jer paj's sad ovako:na primer  pozeli neko da je vidi ono posle certa na sesiji davanja autograma i potpisivanja cd-a,i pozeli da joj da neki giftic u ime sajta (ovog)a ona  negde proveri ,pa koji vam je to sajt,auu sta jos uvek nemate moj,grrr-brr,Marcelo dje me dovede,ccrnjane...shala mala...
Jest dobra na Lowlands-u,(jedino sto mi smeta je to sto je posle istu hajlinu nosila i u Hartwall areni),ali zato Marco sa  dioptrijskim cvikama je luuuuudi viking  madafaka...
Gleda li je skoro sad sa skorijih koncerata,jel jos ima onu foru sa uparivanjem mikrofon/toaleta?

chess

Evo i ja sam skinuo danas koncert sa lowlandsa i mnogo je dobar,al kad sam video onog marcela,mrak mi pao na oci kolko je lik smesan sa onom kovrdzavom kosom,ali je verovatno dobar u dushi,sto i treba da se ceni.Ja sam chuo da je Tarju na nekom koncertu u juznoj americi spasao od nekih napasnika fanatika,jel to istina?I bio je pored nje kad je plakala od straha u bekstejdzu.

Carcharoth

obicno sapunice imaju takav zaplet...

chess

Chak mislim da sam to video u nekom od njegovih odgovora na pitanja fanova

Ika

Citat: Carcharoth poslato Jul 19, 2008, 19:48:55
Gleda li je skoro sad sa skorijih koncerata,jel jos ima onu foru sa uparivanjem mikrofon/toaleta?

Jesam i i dalje uparuje to :D :wub:

A za owo odbranjiwanje i napade ne znam? :shock:

Crownless Phoenix

Citat: Carcharoth poslato Jul 19, 2008, 15:11:39
eh,jos jednom...jel zna neko ima li Tarja fan club u Srbiji?

elem, na guglu nista ne ispada....
verovatno nema, mada ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim...
.               The Shamrock crew
                     Borovnica Crew  :drinkers:

I am singin' for my pleasure
An' that's my only measure
That's my cure for livin'
When I'm feelin' bad

petarnw

da se razumem u kompjutere ,verovatno bih ga i osnovao... ovako,mogu samo da pisem postove i nadam da ce se neko setiti i osnovati njen fan klub... jel neko moze da prilozi setlistu koju je izvodila na poslednjem koncertu?
I walk alone
Every step I take
I walk alone

Sirius

hm,ja znam da ju je davno napao neki fan u meksiku,za vreme koncerta,tada je tuomas intervenisao,skocio preko klavijatura :) a za to sa marcelom ne znam
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

Ika

Tarja Turunen live in Helsinki - 03.06.2008

Setlist:

Lost Northern Star
My Little Phoenix
Passion And The Opera
Minor Heaven
Nemo
I Walk Alone
Ciaran's Band Set
Ciaran's Well
Our Great Divide
Phantom Of The Opera (with Toni Turunen)
The Reign
Sing For Me
Oasis
Poison
Wishmaster
Die Alive
Calling Grace

Tarja Turunen live at the Tyrol - Stockholm, Sweden (2008-06-01)

Setlist:

Lost Northern Star
My Little Phoenix
Passion and the Opera
Minor Heaven
Nemo
I Walk Alone
Ciaran's Well
Our Great Divide
The Phantom of the Opera
The Reign
Sing For Me
Oasis (piano + vocal)
Poison
Wishmaster
Die Alive
Calling Grace

Isuse, identichne liste  :shock: :lol:

+Leona+

Evo ja cu da osnujem fan klub. Samo recite kako i koliko kosta, a uskoro mi stize adsl :D

@ Petre - Ja se na neki nacin vec bavim marketingom, idem u dizajnersku i radim cd omote :D I to besplatno, dok se ne procujem ;)

http://slavicadolasevic.daportfolio.com/
Save yourself and let them suffer!

petarnw

pa vec si se procula leona.... evo vec otkrivamo tvoj talenat :).... a to koliko kosta i kako-pitaj ninoslava
ika- super su setliste,vazno je da se ne izbaci passion &the opera.... i wishmaster-ja to moram cuti uzivo....
I walk alone
Every step I take
I walk alone

chess

Ipak nije tuomas intervenisao nego marcelo,kako kaze on u jednom od svojih odgovora:

During a concert in Guadalajara, Mexico, in the first South American tour in year 2000, happened an incident that caused me a very weird impression of the band members.

A fan came on stage from behind and attacked Tarja while she was performing. As soon as I could, I grabbed the guy, took him out of the stage and put him in the hands of the security. After doing this, I realised that the band was not performing any more.

I run to the back stage area and I crossed the band members on their way out.

Last one in the line was Sami who asked me to stay with Tarja.
I didn't know what was going on and I did not understand what he meant by saying that. Only until I got in the backstage and saw Tarja crying and in shock.

It was very strange to me that the band members left her alone and asked me to comfort her instead of them. Me, who have known Tarja for not longer than 9 days!

Eto sta covek kaze.Da li je istina,ne znam.

Ika

Iju. :shock:

Lepo ja kazhem, nisu tu meni chista posla, da je samo ona bila qchketina a oni mice. :evil:

Sirius

citao sam tarjin interview u kojem jasno kaze da je tuomas intervenisao,ima i snimak toga,samo ga je nemoguce naci,devojka koja je gledala to mi kaze da se jasno vidi da tuomas skace preko klavijatura..ne znam za ovaj marcelov odgovor,nema ni on razlog da laze za ovo,ali eto,who knows...
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

Elizabeth

A sta se sad ovde desava, sa tim napadom? Ja sam citala o tome, kako su je napali, ali nikad zapravo nisam obracala paznju na to ko ju je odbranio :shock:

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Carcharoth

ljudi,da se razvedu tarja i marcelo,ovaj bi joj ladno jos deset godina kontrolisao karijeru minimum..

Elizabeth

Ma jebes njega... nego meni nije jasno sta je ona za ime boga videla u njemu :icon_confused:

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

Ika

LOL To sam se i ja uwek pitala...meni je on saw smeshan a o lepoti da ne pricham.  :lol:  Shta li je u horoskopu da mi je znati?  :histerija:

Imrahil

Ocigledno je ona videla nesto u njemu...
you, the dead of my land, I envy you!
you, the dead of my land, I am proud of you!

there are no men like me. there's only me.

go then, there are other worlds than these

a thousand crystal towers,
a hundred emerald cities..

chess

Elizabeth

Ja imam dial-up :banghead: :(

Ma Marcelo je ruzan ko kurac, budimo iskreni :D Tarja je izgleda (koliko god da je volimo i bla bla) operisana od dobrog ukusa po pitanju muskaraca xD

~ Vi slepi, vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku
bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
možda osušilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu što nikada
obraz okrenulo nije... ~

chess

Ika

Ummm.

Pa, slabo se widi, tachnije swe shto sam widela je neka gungula :| A nije mi jasno zashto nisu prekinuli da swiraju nego Sami opushteno prolazi pored nje, ide swirkaaa :roll:

Za Marchella se slazhem :lol:

Ika

Sad sam skinula owaj cert iz Helsinkija i widim da je poslednja pesma izostawljena sa setliste (jer lik nije stigao da je snimi :D) a bila je Over the Hills and Far Away!

Carcharoth

ma Sami i da padne bomba ne bi odreagovao a kamoli neki tamo fajt...mada, kad takav flipne..
ovaj,da se ne stavljam ni na jednu stranu,ali meni samo iz ovog njegovog odgovora izvire koliko je lik uzivljen u ulogu "menadzera".Mislim, koji djavo on odgovara njenim fanovima(ah da,on bira toalete po shoping centrima)...mislim kao "ja koji je znam ne vise od devet dana"..ma to ne moze da prodje ni  u sapunicama.Nisam siguran da, ma koliko da se nisu podnosili,da je islo dotle da je ostave samu,osim akoto sama nije zelela.A mozda je sve to marketing.Mozda je i Marcelo poplatio ove da je napadnu,pa se on posle pojavljuje kao tesitelj,stara srednjevekovna fora....a ion mi lici na siptarskog prekupca kajmaka i sira iz 80-tih godina..
auh ,pa ona polako gruva listu samo tako sa coverima..na kraju ce bude obrade + nw  > MWS....prerano na turneju krenula... bar da je jos neki singl izbacila....cudi me sto ne forsira duet sa Martinom  Kesici-jem "Leaving you from me".... to je dooobra tvar...