Tarja Soile Susanna Turunen

Započeo Baki, Avgust 16, 2005, 00:17:54

prethodna tema - sledeća tema

Carcharoth

Citat: c1k4_ml3kc3 poslato April 09, 2009, 17:18:27
У сваком случају би то одрадила боље од тебе ;)

Елем, Тарја је, као што сам напоменуо раније, права дива и то не може нико заменити.

da,da...njene fekalije mirisu na Sanel 5 i padaju kao mali uvijeni paketici u pravilnom razmaku...
Moondance!?...no,no...Woolfdance!

+Leona+

Carcharoth, a zasto je toliko ne volis? XD

http://slavicadolasevic.daportfolio.com/
Save yourself and let them suffer!

fatality

Mislim da nije istina da je ne voli, vec mislim da ovo pise zbog toga sto ga valjda nervira kako ste poceli da sve o Tarji hiperbolisete i da je dizete u nebesa otkad ju je zamenila Anette...
There is a light above my head,
Into your eyes my face remains.

c1k4_ml3kc3

Тема је, ипак, ''Tarja Soile Susanna Turunen''...тако да можете да се сагнете, пљувачи.

Иначе, заиста, Тарја је боља од Анете што се тиче не само гласовних могућности већ и певања.

Научно доказано.
There is no knowledge that is not power
Tip : ЈА СЕ РОДИОООО!!! xD Видите ме каки сам маји бордо с пвугама :]

fatality

I meni je bilo bas krivo kad je izasla. Onaj dan posle koncerta, odem ja na sajt da vidim kako je sve proslo i sajt nece da se otvori. Ja proverim net - sve u redu. Probam ponovo da odem - opet nece. Sta li je bilo??? Odem po nekim drugim sajtovima i tamo saznam. Ja nisam bas plakao ali malo je falilo.

PS. Moja majka je sve to odmah razumela i prokomentarisala kao joj sve to lici na Bitlse i Joko Ono. :D
There is a light above my head,
Into your eyes my face remains.

petarnw

I walk alone
Every step I take
I walk alone

NaxSwanheart

chess

Koje nove pesme? MWS? :) Preferiram ga u odnosu na DPP :) Ochekujem mnogo od novog albuma i nadam se da cje Kiko Loureiro da snima gitaru na novom albumu,malo da doprinese svojim solazama i rifovima,da bude nekako bogatiji i raznovrsniji gitarski od prvog albuma :) Na MWS-u su samo rifovi bez solaza....sa nekim solo-om izgledalo bi to mnogo bolje i muzichki bogatije :)

NaxSwanheart

Meni je swe nowo dok ne izadje neshto nowije... ^^ Da, MWS... neshto me je mrzelo da slusham do sad... Sing For Me, The Seer i I Walk Alone mi se jedino swidjaju. Die Alive mi je onako  :|

Fragile_Dreams

Citat: chessmaster poslato April 12, 2009, 19:33:16
Koje nove pesme? MWS? :) Preferiram ga u odnosu na DPP :) Ochekujem mnogo od novog albuma i nadam se da cje Kiko Loureiro da snima gitaru na novom albumu,malo da doprinese svojim solazama i rifovima,da bude nekako bogatiji i raznovrsniji gitarski od prvog albuma :) Na MWS-u su samo rifovi bez solaza....sa nekim solo-om izgledalo bi to mnogo bolje i muzichki bogatije :)

Takodje. ;)
Ali opet je ne samo muzicki nepotpun nego nema emocija, bar ne koliko NW. :|

Citat: NaxSwanheart poslato April 12, 2009, 19:37:01
Die Alive mi je onako  :|

Svi su uglavnom odusevljeni tom pesmom a meni je malo bezveze, cak jedna od najlosijih sa albuma. Ne kapiram sto je bas za nju snimala spot. :|

On je odabrao da se ne zadržava bilo gde.
On je odabrao da odlazi,
on je odabrao da se odriče,
i da ne pita za smisao ili razlog,
on je naučio da se ne okreće.

Winter's Son

jesi chula njeno objashnjenje za tu pesmu?
mozda ti se onka popravi mishnjenje o istoj i chak provalish prichu spota :wink:
Citat: Winter's Son poslato Januar 30, 2009, 18:59:53
Zivi svoj zivot najbolje shto mozesh a drugima isti zagorchavaj, naravno, najbolje shto umesh :saint:
"Ja kad serem, serem sa stilom..."

Fragile_Dreams

Nisam, jer mi se nije svidela sama po sebi. ;)
Slusam sad. :treptrep: XD
On je odabrao da odlazi,

Winter's Son

meni je nekako draza od I Walk Alone, valjda jer je IWA bila malo previshe isforsirana...
shta znam

Zivi svoj zivot najbolje shto mozesh a drugima isti zagorchavaj, naravno, najbolje shto umesh :saint:

Luka

A koje je njeno objashnjenje pesme? Nisam chuo to. :S
Лешина се преко клисуре стровалила, нека сад у смрти пронађе свог господа !!! \м/

Fragile_Dreams

Zanimljivo, mada nije mi se srasticno promenilo misljenje o pesmi. Prosto mi ne ulazi ona melodija u usi. :|
On je odabrao da odlazi,

Fragile_Dreams

Ako ako ^^ Hvala na info. :)

Jos uvek (bice to verovatno i zauvek xD) se cudim i divim ovoj zeni kako otpeva onaj kraj Fantoma, ono OOooOOooOoOooO :wub:

Danas sam pomagala drugarici u pokusaju pevanja tog dela, ali mislim da je bilo ocigledno da ce nam ton pre na oci izaci. :lol:
I kako onoliko skace, slemuje i glupira se i na kraju perfektno, bez problema otpeva sve.... Svaka joj cast...
On je odabrao da odlazi,

Crownless Phoenix

njen Phantom je premasio i verziju tetke Sare B. ;)
.               The Shamrock crew
                     Borovnica Crew  :drinkers:

I am singin' for my pleasure
An' that's my only measure
That's my cure for livin'
When I'm feelin' bad

Fragile_Dreams

O yeah. :cool:
Meni Sara i pored onako dobrog glasa cudno zvuci jer joj je dikcija nekako retardirana, cudno mi reci "izgovara" . :| xD
On je odabrao da odlazi,

Carcharoth

Citat: +Leona+ poslato April 10, 2009, 19:25:12
Carcharoth, a zasto je toliko ne volis? XD
taman posla da je ne volim...aiiiiiii...to nikako...ali me naucio zivot da razdvajam sliku(ne mislim na izgled)od tona
Citat: fatality poslato April 10, 2009, 21:37:09
Mislim da nije istina da je ne voli, vec mislim da ovo pise zbog toga sto ga valjda nervira kako ste poceli da sve o Tarji hiperbolisete i da je dizete u nebesa otkad ju je zamenila Anette...
.
tako nekako,mada me ne nervira sto ljudi pisu,svako ima pravo da iznese misljenje,neki vrednosni stav,ne samo monotono ponavljanje...npr,,meni je potpuno isto Tarjaholiranje ovde i Tuomasholizam u jevropskoj omladinskoj zadruzi...
Moondance!?...no,no...Woolfdance!

chess

Citat: Carcharoth poslato April 14, 2009, 10:41:33
tako nekako,mada me ne nervira sto ljudi pisu,svako ima pravo da iznese misljenje,neki vrednosni stav,ne samo monotono ponavljanje...npr,,meni je potpuno isto Tarjaholiranje ovde i Tuomasholizam u jevropskoj omladinskoj zadruzi...

Problem je u tome sto su ljudi previse navikli na NW sa Tarjom i samo ce to forsirati dok ne isteraju po svome,a i sa razlogom,da nije bilo Tarje,NW bi bio najverovatnije totalni prosek od benda kao sto je sad.Istina je surova.Nightwish kakav mi poznajemo je prestao da postoji 2005 godine odlaskom Tarje....i ovo novo ljudi jednostavno ne zele da prihvate zato sto su navikli na operu,sove,okeane,power metal i sta ti ja znam.Sa time su bili jedinstveni.Sad sa Anetom.......obican bend ko i svaki drugi na planeti.A niko nije krenuo ovde na forumu da slusa NW od DPP-a pa da ne zna o cemu govorim.
Zato kazem,iznesite svoje mishljenje,to mora da se poshtuje ali ochekujte odredjenu dozu otpora :)

Winter's Son

i sa sve tih sova i okeana i devojaka sa vodopada i palih andjela i ostalih djakonija, mnogi bendovi su nastali zahvaljujucji Tarjinom nachinu pevanja...
Sada, NW je preshishan od strane Sharon Del Adel iz WT odaaaaaaaaaaaaaaaaaaavno....

Jel se pojavilo neshto o novom albumu?

chess

Fragile_Dreams

:histerija: Milslim da to i nije bas trebao da bude kompiment na racun Sharon. :lol:
Ali NW je (bio) izmislio muziku za WT. :roll:
On je odabrao da odlazi,

chess

Ma koja bre Sharon.......i WT.....ne varim ih -.- Ima piskav neki glasicj.....Tarja je jede za doruchak :]

chess

Kako nema :lol: Treba pojesti Sharon brate....kolka je gica to nije tako lako xD Najteze joj je da svari ...khm....njene dude koje su velike poprilicno xD To bi Tarja lepo ostavila za ruchak xD

Sirius

@chessmaster
Ko gica,sharon?!?sad si lupio covece..
http://www.musicaldiscoveries.com/images/jvbospop2005/002.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2129/2407898629_29063522d1.jpg

I peva Tarja bolje,nema sta,al ne treba ih porediti,razliciti su to vokali..
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

+Leona+

Sad je dobra, al jeste imala ''gica'' period... ;)

chess

Jeste 100% imala ''gica'' period,nisam cjorav majku mu xD Ne znam kakva je sad,verovatno se dovela u red :lol:
I da,Tarja own her XD
Sharon mi je piskava sva nekako xD

+Leona+

Nije bila trudna, pogledaj Mother Earth Tour DVD da vidis kolika joj je ruka :lol:

Demetherholic, evo odgovora na tvoje pitanje:
http://www.youtube.com/watch?v=Zgts5yyeHH0&feature=related

:D