Tarja Soile Susanna Turunen

Započeo Baki, Avgust 16, 2005, 00:17:54

prethodna tema - sledeća tema

Crownless Phoenix

weeeeee :) Jedva cekam da cujem, radni naziv je super :)
.               The Shamrock crew
                     Borovnica Crew  :drinkers:

I am singin' for my pleasure
An' that's my only measure
That's my cure for livin'
When I'm feelin' bad

+Leona+

http://slavicadolasevic.daportfolio.com/
Save yourself and let them suffer!

NiKooLaa

Citat: +Leona+ poslato Januar 26, 2009, 19:43:20
What Lies Beneath... (:

E pa ja jedva cekam taj novi album i nadam se da ce se Srbija naci na toj listi special concerts-a :D

Volimo i mi tebe, Tarja! :D
Slazem se... :)
It's better to burn out, than to fade away...
Samo-opusteno

Winter's Son

Tarja was voted as second in the category of Best Band and second in the category of Best Finnish Vocalist.

Congratulation to Tarja's band and a special mention to Maria that got the bronze as Best Finnish Keyboardist!

After being voted as Best Finnish newcomer in 2007 and My Winter Storm voted as Best Finish Debut Album, we can see now Tarja escalating some positions as Best Band and Best Vocalist.

Metal From Finland
Citat: Winter's Son poslato Januar 30, 2009, 18:59:53
Zivi svoj zivot najbolje shto mozesh a drugima isti zagorchavaj, naravno, najbolje shto umesh :saint:
"Ja kad serem, serem sa stilom..."

Crownless Phoenix

second best?!?!
ko je presisao?

When I'm feelin' bad

Sirius

Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

Maza

:lol: a ladno je presisala Marka i Nightwish :lol:
Love is the only truth
Pure as the will of youth
Until it breaks your heart :sad5:

Bound by this passion, I'm begging you please let me go
There is no escaping the feeling, I can't fight anymore :sad11:

With the absence of the heart
we could never smile
we can feel the bitter tears :wub:

Crownless Phoenix

pa ljudima je vise muka od trzavica oko nw-a, i anete (verovato :lol: )

jedva cekam novi album :D

When I'm feelin' bad

Carcharoth

tarja je bila punacka na pocetku...sta ve moze da ucini rigorozna dijeta...gledah oanj njihov prvi nastup na tv...e ono je bila Petrojka

What Lies Beneath...hm ,njena verzija price...mozda..
Moondance!?...no,no...Woolfdance!

Carcharoth

Tarja je bre koochka...
Sad odgledah ono njeno plakanje na konferenciji za stampu...uh....nikad ne veruj zeni kad se kune i place....
Nego,zasto je ona uopste zelela da napusti NW onda(ovo s rezervom...zasto je drzala ultimatum odlaska)?

fatality

Ja se iskreno nadam da "What Lies Beneath" nema nikakve veze sa NW i njenim izbacivanjem iz njega. Dosta vise, majku mu!
There is a light above my head,
Into your eyes my face remains.

c1k4_ml3kc3

Не видим разлог због ког би се пљувала Тарја нити њен изглед у току њене каријере везане за Nightwish.
Штавише, Тарја је одлична и права је дива у пуном смислу те речи и заиста не разумем људе који је пљују или вређају.

За мене је Nightwish нешто више од бенда све до албума Once, а све после тога ми једноставно није могло пробудити било какве емоције нити било шта друго.
There is no knowledge that is not power
Tip : ЈА СЕ РОДИОООО!!! xD Видите ме каки сам маји бордо с пвугама :]

Sirius

@Carcharoth
Ajd ne lupetaj,nego trebamo njima cetvorici (Tuomasu) sve verovati,jel?

+Leona+

Svaka pricha ima dve strane... Rzumem i njih (ili, njega?) a i nju... Sa...Hm, ajd, sa Tuomasove strane, nije bilo u redu to sto nije dolazila na probe i sta ti ja znam, sto su prestali da budu prijatelji... A sa Tarjine strane, pa ljudi, koliko je ona vremena provela kao jedino zensko na turnejama? Koliko je ona gledala seljacenja onih muskarcina kad se napiju? Jednostavno joj je dojadilo sve i htela je mirniji (solo) zivot, a oni su imali kad da se pokazu kao 'prijatelji'... Tako da je ona odlucila da vishe nema nista sa njima i ode iz benda jer ima Marcelovu podrsku kao menadzera i muza, sta ce joj ovi, realno. To prijateljstvo se bilo odavno zavrsilo.

A sto se tiche oblacenja... Obratite paznju na to kako je publika bila obucena na snimku Sacrament of Wilderness... Kozha je bila u modi :D

+Leona+

Citat: The Pendulum poslato Mart 10, 2009, 23:07:30
Sta je sad ovo?

To je sa albuma Nuclear Blast 20 Years - kompilacija neka, ima cak i pesma sa Marcom... Neki lik uzeo i sve lepo iskomponovao i dao ljudima da pevaju :D Ja sam se odushevila celim albumom.

chess

Citat: c1k4_ml3kc3 poslato Mart 30, 2009, 20:35:31
Не видим разлог због ког би се пљувала Тарја нити њен изглед у току њене каријере везане за Nightwish.
Штавише, Тарја је одлична и права је дива у пуном смислу те речи и заиста не разумем људе који је пљују или вређају.

За мене је Nightwish нешто више од бенда све до албума Once, а све после тога ми једноставно није могло пробудити било какве емоције нити било шта друго.

Mnoooooogo vishe verujem Tarji nego Tuomasu i verujem da su ono na konferenciji bile iskrene suze.Zasto vishe verujem Tarji? Kad vidim NW nashta mi sad lichi,sve mi je jasno i kad vidim Tuomasa....prodali su se.

fatality

Citat: +Leona+ poslato Mart 30, 2009, 21:29:47
Svaka pricha ima dve strane... Rzumem i njih (ili, njega?) a i nju... Sa...Hm, ajd, sa Tuomasove strane, nije bilo u redu to sto nije dolazila na probe i sta ti ja znam, sto su prestali da budu prijatelji... A sa Tarjine strane, pa ljudi, koliko je ona vremena provela kao jedino zensko na turnejama? Koliko je ona gledala seljacenja onih muskarcina kad se napiju? Jednostavno joj je dojadilo sve i htela je mirniji (solo) zivot, a oni su imali kad da se pokazu kao 'prijatelji'... Tako da je ona odlucila da vishe nema nista sa njima i ode iz benda jer ima Marcelovu podrsku kao menadzera i muza, sta ce joj ovi, realno. To prijateljstvo se bilo odavno zavrsilo.

Secate li se onda kada ste Marcelu mogli da postavite pitanje i on ce da vam odgovori? E pa, ja sam postavio pitanje "Da li je istina da Tarja i momci nikad nisu bili prijatelji?" a on je rekao da je izmedju njih postojalo nesto sto je bilo kao poslovni odnos sa malim primesama prijateljstva i da izmedju njih nikad nije postojalo bilo sta sto bi se prijateljstvom moglo nazvati. U ovo totalno verujem. Kao i u Tarjine suze, ne verujem da ono moze da se izlazira, samo mi je bilo bezveze sto je sve popisala pa je citala jedno po jedno redom, ali dobro...

Sirius

Verujes da izmedju njih nije postojalo prijateljstvo? Jesi procitao Once upon a Nightwish? Jesi gledao End of innocence? A i kad imalo logicki razmislis,zajedno su u bendu bili od samog pocetka,od 18-19te godine,isli na turneje,snimali,zezali se,svadjali se,pa jel stvarno mislis da nisu bili prijatelji??

chess

Jedino sto verujem onom mutagenu Tuomasu je kad je rekao da su ovi Marcelovi odgovori nevidjeno sranje!Bili su oni prijatelji,nego sta :)

fatality

Citat: Sirius poslato Mart 30, 2009, 23:58:45
Verujes da izmedju njih nije postojalo prijateljstvo? Jesi procitao Once upon a Nightwish? Jesi gledao End of innocence? A i kad imalo logicki razmislis,zajedno su u bendu bili od samog pocetka,od 18-19te godine,isli na turneje,snimali,zezali se,svadjali se,pa jel stvarno mislis da nisu bili prijatelji??

Da, verujem da izmedju njih nije postojalo pravo prijateljstvo, ali opet ne mozu nista da 100% tvrdim (kao ni ti uostalom) jer to samo oni znaju. Jesam. Jesam. Stvarno mislim da nisu bili pravi prijatelji.

Sirius

Sta imas reci na ovo trece? Biti zajedno vise od 10 godina,a ne biti prijatelj sa nekim,logicno?

c1k4_ml3kc3

Па вероватно ће бити ''чисто пословно'', али реално гледано End of Innocence објашњава много више од осталих ствари обзиром да је то, на неки начин, документарац.

Е сад, свако ко може да цени овај најновији Nightwish, који је ништа више до обичан бенд (да, најобичнији да обичнији од обичнијег бенда не може бити), више од Nightwisha где је Тарја дефинитивно има малене проблеме у животу.

Тачно се може уочити разлика и као што Чесмастер каже - продали су се. Нажалост, али тако је. Говоримо о емтивију.

Carcharoth

Citat: c1k4_ml3kc3 poslato Mart 30, 2009, 20:35:31
Ni ja za sadasnju pevacicu istoimenog benda...
Citat: Sirius poslato Mart 30, 2009, 21:15:46
@Carcharoth
Ajd ne lupetaj,nego trebamo njima cetvorici (Tuomasu) sve verovati,jel?

ne verujem ni njima,a njoj jos manje nego njima...

c1k4_ml3kc3

Carcharoth:

Извини, када си чуо за Nightwish, које године? :] Који албум, прецизније, односно коју песму?

Carcharoth

1998...treca godina gimnazije...Moondance je bila prva...a onda je sve krenulo...

Carcharoth

jeee,nesto mi se cini da i kad bi otisla u wc da pusti vodu na vodokotlicu,da bi bilo komentara...au majku mu kako pusta vodu,ma to moze samo ona,samo zato sto je Tarja...svaka joj cas,gledajuci sa strane komercijalnog brendiranja imena(uopste ne uzevsi glas stas efekat,uopste)

chess

Njene nezne ruke presvetle diraju vodokotlicj,ali ona to chini sa elegancijom.....malo po malo pushta,vuche...voda krece......Tarja vuche josh jache....jao kako je jaka....voda krenula i Tarja pushta vodokokotlic.Kakav fantastichan dogadjaj,fascinantno xDDD :lol:

+Leona+

Hahahahahahahahahaha.... Svaka vam chast XD Ima tu istine...hahaha.... :lol:

c1k4_ml3kc3

Citat: Carcharoth poslato April 07, 2009, 16:53:36
jeee,nesto mi se cini da i kad bi otisla u wc da pusti vodu na vodokotlicu,da bi bilo komentara...au majku mu kako pusta vodu,ma to moze samo ona,samo zato sto je Tarja...svaka joj cas,gledajuci sa strane komercijalnog brendiranja imena(uopste ne uzevsi glas stas efekat,uopste)

У сваком случају би то одрадила боље од тебе ;)

Елем, Тарја је, као што сам напоменуо раније, права дива и то не може нико заменити.
Ах, да, пева боље од Анете ;) :]